Carhartt overalls

Her på siden kan du se vores udvalg af Carhartt overalls til både mænd og kvinder. Du finder dem i adskillige farver, former og størrelser. Vores mest klassiske overalls er lavet i ren bomuld, som gør dem utrolig behagelige at have på. De er alle lavet i slidstærke materiale, som gør at de kan holde i mange år, selv efter mange vaske. Hvis du er på udkig efter et par slidstærke og holdbare overalls, som sidder utrolig behageligt og har en afslappet pasform, så er du landet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse her på siden og find dine favoritter, som du med garanti vil have glæde af i mange år frem.

Stort udvalg af Carhartt overalls

Vores klassiske og mest populære Carhartt overalls er enten lavet i ren bomuld eller i denim. Fælles for begge slags er de gode funktioner, praktiske detaljer og selvfølgelig en hel suveræn slidstyrke. Materialet i vores bomulds overalls indeholder i nogle tilfælde en smule stretch, dette er for at give dig en bedre bevægelsesfrihed. Der er også rigelig med plads til opbevaring af telefon, pung, nøgler, værktøj eller hvad du ellers kan finde på at tage med dig. Hver sæson opdateres eksisterende styles eller nye styles kommer til. Vi oplever derfor ofte at nye varianter i form af farver tilføjes til sortimentet. Andre gange opdaterer Carhartt deres overalls med tilføjelse af en lomme eller blot en ændring i placering af en lomme. Du kan derfor opleve at dine favorit par Carhartt overalls købt for 10 år siden ikke længere fås den dag i dag. Man har desuden valgt at bibeholde nogle af de originale detaljer fra de allerførste Carhartt overalls – R01 overalls. Du finder blandt andet et lille knaphul til lommeur på fronten af enkelte modeller overalls. Derudover kan du på vores overalls til kvinder finde et lille blyantshul på fronten ved brystlommerne. 

 

Historien bag Carhartt overalls

Vidste du, at det første produkt Carhartt udviklede var overallsogså kaldt overalls. Hamilton Carhartt, som er geniet bag Carhartt mærket du kender i dag startede i en alder af blot 29 år. Du kan læse historien om Carhartt her

Historien bag Carhartt overalls startede dog således. Ved at tage imod forslag fra jernbaneingeniører begyndte Hamilton Carhartt at lave sine første overalls og arbejdstøj i 1889. Siden dengang er der tilføjet et par teknologier, men formålet har og er stadig det samme efter 130 år: At lytte til kunderne og give hårdtarbejdende mænd og kvinder det bedste arbejdstøj. 

 

Stort udvalg af forskellige Carhartt overalls

Vores klassiske Carhartt overalls giver beskyttelse fra bunden af dit skæg til hælene på dine fødder. Du finder dem både i denim og i bomuld og i forskellige varianter såsom farver og størrelser. Uanset vind og vejr, går du aldrig galt i byen med et par overalls fra Carhartt. Vi har også overalls som holder stand gennem vind, let regn og flere sæsoner med hårdt arbejde. Robuste og slidstærke med quiltet foring fra taljen og ned. En utrolig varm smækbuks som isolererer godt under moderate kolde forhold. 

 

Carhartt overalls udviklet på teknologi

Med udviklingen af de populære overalls, er nye teknologier såsom Rugged Flex ® teknologien kommet til. Den indbyggede stretch teknologi giver dine overalls en ny form for bevægelsesfrihed. Du kan du bøje dig og bevæge dig mere frit. Det giver dig mere frihed i dit arbejde, når du eksempelvis skal række ud efter et stykke værktøj. Eller når du er ude i naturen med familien. 

Ønsker du et par funktionelle, praktiske og behagelige overalls, kan vi med garanti hjælpe dig i mål. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.