Brands

Hos Feiber forhandler vi flere forskellige populære brands. Derfor finder du et bredt og varieret indhold med mange forskellige produkter hos os. Vi har varer inden for både tøj, sko og redskaber til arbejds- og hverdagslivet. Vi udvælger kun de bedste mærker, hvor vi mener kvaliteten er helt i top. Vi har designermærker, der går ind for både mode og komfort. Det er også et krav, at produkterne er funktionelle, for i sidste ende skal det altid komme brugerne til gode.

Med anerkendte brands får man bedre materialer, for der er som sagt lagt stor vægt på funktioner og performance. Det er med til at adskille dem fra andre billigere alternativer man finder på markedet. Tøj i en højere kvalitet har en lang holdbar og dermed er der penge at sparer på længere sigt ved at købe kvalitetsprodukter. Blandt vores mærker finder du klassikere som Carhartt, Reebook og Stanley. Så uanset om du har brug for nyt arbejdstøj, sko eller andet tilbehør til udendørslivet, arbejdspladsen eller til din hverdagsgarderobe, så har vi et stort udvalg af vælge imellem. Vi har noget for enhver smag.

Produkterne kommer med en masse forskellige funktioner, som kan være med til at gøre din hverdag lidt lettere. Med vores brands kommer mange forskellige styles, størrelser og farver. De kommer også med mange forskellige funktioner og teknologier i produkterne, som kan være med til at afhjælpe din eksakte situation. Så er du på udkig efter noget til at dække dit behov, så finder du det her.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.