Outdoor

Vi oplever mere og mere, at vores kunder søger mod naturen, når de har tid til det. Det kan blandt andet skyldes, at naturen generelt bare er super god for vores krop og mentale sundhed. I en tiltagende travl hverdag for mange danskere kan naturen derfor føles som et tilflugtssted for at nedbringe stress. Det vil vi gerne hjælpe endnu flere med at komme i gang med, så derfor tilbyder vi diverse tilbehør, gadgets og tøj til både mænd og kvinder, som enten nyder godt af udendørslivet eller gerne vil i gang med det.

Vi har gjort os umage med at finde alle de bedste mærker og sikret en høj kvalitet, så du bliver godt klædt på til at indtage udendørslivet uanset vind og vejr. Så hvis du har eller ønsker en aktiv hverdag, elsker at tilbringe tid i naturen gennem enten jagt eller fiskeri, eller blot nyder godt at et friluftsliv? Så kig med her og find inspiration til udeliv, aktiviteter eller rejser hos Feiber.

Vores udvalg af tøj og tilbehør til outdoor 

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste tendenser inden for tøj og tilbehør til dem, som holder af outdoor livet. Vi har derfor samlet alt det bedste lige her, så du kan komme i gang med et liv tættere på naturen. Læs mere herunder om vores udvalg af tøj og udstyr til outdoor.

 

Tøj til outdoor 

Vores sortiment af tøj til outdoor spænder vidt og bredt. Vi har både det tøj, som du skal bruge til en sommertur i skoven, men også tøj til de koldere måneder. Vi har blandt andet T-shirts, outdoor veste og shorts fra Carhartt, som er kendt for deres gode kvalitet og slidstærke materialer. Til de koldere måneder har vi cargo bukser, flannel skjorter til både mænd og kvinder, huer, sweatere og vinterjakker – alt sammen så du kan komme ud i naturen, selvom vejret umiddelbart står i vejen.

Alle vores produkter stammer fra det anerkendte mærke Carhartt. Med deres indførende kendskab til produktionen af tøj og lange historie har de for alvor fået etableret sig på tøjmarkedet. Du kan læse endnu mere om Carhartt lige her, hvor vi har samlet et lille tekststykke om Carhartt og deres historie.   

 

Udstyr til outdoor

Er du mere habil eller ligefrem ekspert, når det kommer til outdoor livet? Så læs med her. Vi sørger nemlig både for at have produkter i vores sortiment, som henvender sig både til nybegynderen og den mere erfarne outdoor entusiast. Vi har derfor samlet lidt tekst om de typer af tilbehør, som vi har til dem, som nyder livet outdoor. Hvis du gerne vil direkte videre til vores produkter kan du eventuelt kigge videre på siderne herover eller kigge på vores kategori om tilbehør.

Er du en af dem som nyder at komme på længere ture i naturen, så kan det være en fordel at have muligheden for at få noget vand undervejs. Derfor har vi selvfølgelig rejse termokopper fra det kvalitetsstemplede Stanley. Stanley termokander og kopper er kendt for at være af høj kvalitet, som holder helt tæt og kan holde varme drikke varme og kolde drikke kolde i længere tid. For eksempel kan varme væsker forbliver varme i op til 4,5 timer, mens kolde væsker forbliver kold i op til 5 timer og iset væsker helt op til 20 timer. Derudover er den enormt nem at have med på tur, da termokoppen blandt andet kan betjenes med én hånd og passer i de fleste kopholdere. Den er derfor ideel til eksempelvis jagt, vandreture, i bilen eller toget.

 

Fordelene ved outdoor livet

Fælles er det for både børn og voksne, at outdoor livet er særdeles godt for os. På lige fod med sund kost og motion er naturoplevelser med til at sikre, at vi fungerer godt både fysisk og psykisk. Flere oplever efterhånden udfordringerne ved den hverdag, som vi fører. Som mennesker har vi et behov for naturen.  Det er skrevet ind i vores DNA. Men vores måde at leve på har rykket os så langt væk fra naturen, at den mentale sundhed er udfordret som aldrig før – det vil vi gerne forsøge at gøre en lille smule op med ved at gøre det nemmere for dig at komme ud i naturen.

Naturen kan spille en vigtig rolle i forhold til at fremme mental sundhed, da den appellerer til og er tilgængelig for en bred gruppe af mennesker. Det er vigtigt at understrege, at det med at være aktiv og føre en outdoor livsstil altså ikke er ensbetydende med overlevelsesture eller løb. Det kan lige så vel være almindelige friluftsaktiviteter som gåture, hundeluftning eller andre aktiviteter i naturen. Det er altså helt op til dig selv, hvordan du vil bruge din tid ude i naturen – vi håber blot med vores sortiment af outdoor tøj og tilbehør, at du kan blive inspireret til at komme mere ud. 

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.