Bukser til mænd

Hos Feiber forhandler vi et bredt udvalg af bukser til mænd, der matcher enhver stil og lejlighed. Vores sortiment omfatter alt fra arbejdsbukser, cargo bukser til jeans & shorts. Vi stræber efter at tilbyde produkter af høj kvalitet fra anerkendte mærker som Carhartt, der har fokus på produkternes komfort og holdbarhed. For den moderne mand, der sætter pris på både komfort og stil, tilbyder vi et udvalg af bukser i forskellige farver og modeller.

Bukser til mænd med stretch

Hos Feiber forhandler vi et stort udvalg af bukser med stretch, der er udviklet med den avancerede Carhartt Rugged Flex-teknologi. Denne teknologi er udviklet med fokus på en øget bevægelsesfrihed, der er afgørende, når du deltager i fysiske aktiviteter på arbejdet såvel i fritiden. Denne patenterede teknologi er skræddersyet til at følge dine bevægelse og tilpasse sig dine aktiviteter, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten. Se fx vores Carhartt steel cargo outdoorbukser, der er udviklet til at gøre din hverdag lettere. Her får du et par bukser, der er udviklet med stort fokus på en øget bevægelsesfrihed kombineret med en høj slidstærk kvalitet. 

Hvilke bukser er bedst egnet til forskellige årstider?

Når årstiderne skifter, bør man tilpasse sin garderobe til vejrforholdene. Til forår og sommer er lette og åndbare bukser som bomuldsbukser ideelle, mens efteråret og vinteren kræver varmere materialer som uld og denim. Farver og stilarter kan også varieres efter årstiden for at tilpasse sig. Lyse og pastelfarver bliver ofte valgt til foråret og sommeren, mens mørkere nuancer ofte bliver brugt til efterår og vintermånederne.

Bukser med lige ben til mænd

Bukser med lige ben til mænd er et klassisk og alsidig stykke tøj, der aldrig går af mode. Disse bukser har en lige og ensartet pasform fra hoften ned til anklen, hvilket giver et tidløst look. Med dette enkle og rene snit kan bukserne tilpasses til både formelle og afslappede outfits. Se fx vores Carhartt stretch duck dungaree arbejdsbukser eller Carhartt rugged flex cargo outdoorbukser.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.