Carhartt workwear

Leder du efter Carhartt Workwear? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos os har vi den absolut fulde kollektion af carhartt workwear. Du finder både arbejdstøj, sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler fra Carhartt. Du finder til både herre og damer. Hvis du stiller krav til funktionalitet, kvalitet og ikke mindst design, vil du ikke gå galt i byen med Carhartt workwear, som en ekstra bonus er Carhartt arbejdstøj også perfekt til hverdags- og fritidsbrug. 

Stort udvalg af Carhartt Workwear

Du finder den fulde kollektion af Carhartt arbejdstøj hos os. Du kan i vores sortiment blandt andet finde: 

 

Carhartt arbejdstøj

Indenfor Carhartt arbejdstøj har vi arbejdsjakker, arbejdsbukser, overalls, hættetrøjer, t-shirts og vores meget populære skovmandsskjorter og arbejdsskjorter. Fælles for alt carhartt workwear er det spækket med teknologier, som er skræddersyet til en aktiv og hård arbejdsdag. Du kan bruge carhartt i alt slags erhverv. Carhartt er kendt for deres bomuldsproduktion, som gør tøjet ekstra holdbart og slidstærkt.  

 

Carhartt fodtøj 

Carhartt er også 7-meter mester når det kommer til deres sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler. Selv her går de ikke på kompromis med komfort og sikkerhed, men heller ikke designet. Faktisk har Carhartt været med til at skubbe det generelle design-snit på en sikkerhedssko. Du kan få alt fra sko, sneakers lignende og en mere diskret chelsea boot. 

 

Carhartt tilbehør

Du har selvfølgelig også brug for andet end tøj og fodtøj, når du går på arbejde og her skuffer Carhartt heller ikke. Du kan i Carhartt workwear sortimentet finde alt fra punge, bælter, bæltetasker, lommer til håndværkerbukser, sokker og sikkerhedsbriller. 

Hvordan er Carhartt i størrelserne?

Carhartt er et amerikansk produceret brand og har gennem tiden ekspanderet til det europæiske marked herunder Danmark. Det betyder også at størrelserne godt kan afveje en smule fra hvad du er vant til. Typisk vil mange gå en størrelse ned – end hvad de normalt er vant til. Dette er simpelthen for at skabe en større bevægelighed i tøjet, når du strækker dig efter et stykke værktøj eller laver monteringsarbejde over hovedhøjde. 

Arbejdstøj i mere end 130 år

Carhartt workwear er over 130 år gammel, og har igennem de mange år altid været fokuseret på et hovedformål. Nemlig at producere slidstærkt og holdbart arbejdstøj til det arbejdende folk, og til en fair pris. Carhartt er grundlagt i USA og har gennem tidens løb sat sit præg på ikke kun arbejdstøj branchen, men også indenfor mode- og hverdags industrien. Du har sikkert allerede set det lille gule carhartt mærke mange steder. I 1990’erne udkom der en mere fashion præget linje, som hedder Carhartt WIP. Vi sælger desværre ikke de populære Carhartt WIP tøj men det gør vores gode og professionelle kollega her. Du vil dog opleve at meget Carhartt Workwear er produceret i et hverdagslook, og derfor ser vi mange, der benytter det som både outdoortøj og hverdagstøj. Feiber har nørdet Carhartt Workwear i mere end 12 år og derfor vil du altid kunne skrive direkte til os og få svar på hvad end du måtte have af spørgsmål til carhartt arbejdstøjet eller generelt arbejdstøj.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.