Brandet Carhartt

Carhartt er et af de mest anerkendte mærker på markedet lige fra hverdagstøj, udendørstøj og arbejdstøj, så selvfølgelig er det en del af vores sortiment hos Feiber. Vi forhandler alt lige fra tøj til både mænd og kvinder, fodtøj samt accessories som handsker, kasketter, huer og meget mere. Hvis du leder efter tøj, som holder i lang tid, håndterer slid bedre og har en god pasform, så er Carhartt det helt rigtige valg.

Carhartt har formået at skabe produkter, som ikke alene lever op til forventningerne til brugbart og funktionelt tøj, men som også lever op til de modetendenser, som er i spil. Du kan derfor altid forvente, at de produkter, som du køber fra Carhartt, både er smarte og holdbare.

Vi anbefaler absolut Carhartt til enhver kunde, som enten har et fysisk arbejde af en eller anden art, eller som har en aktiv livsstil, hvad enten det er med jagt, hiking eller fiskeri. Mange af produkterne fra Carhartt er nemlig både vandtætte, vindtætte, strækbare og svedtransporterende. Derudover har Carhartt tøj til enhver årstid, da de både producerer t-shirts og shorts til sommeren, men også har termobukser og vinterjakker til de kolde vintermåneder. Med andre ord – Carhartt har noget til enhver smag og enhver lejlighed.

På denne side kan du se alle de produkter, som vi forhandler fra Carhartt. Derudover har du også mulighed for at læse endnu mere om det fantastiske og alsidige mærke, som vi er stolte forhandlere af.

Vores udvalg af Carhartt produkter

Hos Feiber har vi et af Danmarks største udvalg af Carhartt produkter, så du kan uden tvivl finde det, som du går og mangler. Vores sortiment indeholder blandt andet alt til underdelen herunder Carhartt bukser, overalls, cargobukser og shorts. Cargo modellen er i særdeleshed velegnet til håndværkeren eller den aktive livsstil, hvor værktøjer eller remedier skal medbringes, så du kan have det lige ved hånden. Vi oplever fra mange af vores kunder, at det med at have sine værktøjer med sig sparer dem en masse tid og udfordringer, derfor kan vi absolut anbefale cargo bukser eller shorts til håndværkeren eller til den aktive hverdag med blandt andet jagt eller fiskeri.

Vi har selvfølgelig også alt, hvad du kan mangle til beklædningen for oven. Vi har både jakker til arbejdsbrug og fritidsbrug. Fordelen ved Carhartts jakker er, at de har en god pasform og er vandtætte og vindtætte. Derudover har vi også både trøjer og T-shirts, som følger med alle modetendenserne i fantastisk kvalitet og gode materialer. Derfor kan du altså både finde noget, som gør at du selv i arbejdstøj passer ind i stilen, som du ser i bybilledet eller blandt dine kollegaer.

Feiber forhandler også både almindelige hverdagssko og arbejdssko. Af hverdagssko har vi blandt andet sneakers og chelsea boots, som passer til de fleste anledninger samtidig med, at de er komfortable til længere gåture eller en aktiv hverdag. Vi har også arbejdssko herunder sikkerhedssko, som er et krav på mange arbejdspladser efterhånden. Sikkerhedsskoene er både vandtætte og skridsikre.

Derudover har vi et bredt udvalg af forskelligt Carhartt tilbehør som for eksempel tasker herunder både bæltetasker, toilettasker, duffelbags og skuldertasker. Herudover har vi også en masse tilbehør som strømper, huer, bælter, hundetilbehør og meget andet. Derfor er vi helt overbeviste om, at du kan finde alt det, som du har brug for lige her hos Feiber.

Arbejdstøj fra Carhartt

Carhartt er en mastodont på markedet, når det kommer til arbejdstøj. Med deres fokus på funktionalitet, holdbarhed og detaljeringsgrad sørger Carhartt gang efter gang for at producere tøj, overtøj og fodtøj til de hårdtarbejdende håndværkere og lignende. Carhartt tilbyder både arbejdstøj til sommeren med deres cargoshorts, som har en masse lommer, hvor du kan opbevare de småting, som du bruger løbende gennem hele dagen. Derudover har Carhartt også til de koldeste vintermåneder med deres funktionelle vinterjakker eller termotøj.

Historien bag Carhartt

Carhartt er et af de ældste brands inden for mode og arbejdstøj med deres etablering i 1889. Grunden til at Carhartt blev etableret var, at ejeren Hamilton Carhartt oplevede manglen på godt, funktionelt og holdbart arbejdstøj til de mange jernbanearbejdere. Derfor satte han sig for at skabe et brand, som havde en mission om at producere arbejdstøj, der er slidstærkt og modstandsdygtigt.

I dag bliver Carhartt brugt af alt fra håndværkeren til de mest stilbevidste mænd og kvinder i hele landet. Der er nemlig tale om et brand, der har forstået idéen om at kombinere funktionelt tøj, der følger med modetendenserne. Det er derfor normalt at se Carhartts tøj på byggepladser på grund af den gode kvalitet, men samtidig finder du også Carhartts Work In Progress-linje ude i bybilledet, som er modetøj, der formår at kombinere den gode kvalitet med stil.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.