Carhartt trøje

Er du på udkig efter en Carhartt trøje? Hos Feiber finder du en kæmpe udvalg af Carhartt trøjer i forskellige farver, former og størrelser. En Carhartt trøje kan bruges til arbejds- og hverdagsbrug. En Carhartt trøje er praktisk til de dage, hvor det er for koldt uden jakke, men for varmt med. Den er også god til helt kolde dage, som et mellemlag mellem t-shirt og jakke. En Carhartt trøje kan bruges inde og ude. Den fungerer også rigtig fint til en lidt køligere sommeraften. Carhartt trøjer kommer med flere forskellige teknologier, som giver ekstra værdi til tøjet. Se vores af Carhartt trøjer herunder.

Carhartt trøjer af modstandsdygtige materialer

Carhartt har siden brandets oprindelse været kendt for at levere tøj i utroligt høje kvalitetsmaterialer. Carhartts trøjer er produceret med Force® teknologi, som gør trøjerne ekstra bevægelig og med en smudsafvisende finish, hvilket gør den nemmere at holde ren efter vask. Med denne rette vedligeholdelse og vask, er du med Carhartts trøje sikret et stykke tøj, der har en lang holdbarhed og modstandsdygtighed.

Et brand af stilrene og stilsikre designs

Carhartt trøjer kommer i en række forskellige stilarter, farver og med og uden logo tryk. Carhartt er udover deres gode kvaliteter kendt for at udvikle hverdags- og arbejdstøj i enkle og stilrene designs til brug af både mænd og kvinder. Carhartts langærmede trøjer findes både med store synlige logoer, som Carhartts langærmet logo t–shirt. Denne trøje adskiller sig fra de andre, med et stort tryk af Carhartt midt på brystet. Er du derimod mere til trøjer, hvor brandet ikke fremgår så synligt, så se Carhartt Force langærmet t-shirt. Her bemærkes Carhartt logoet ikke så synligt.

En Carhartt langærmet trøje er et must i din garderobe
Når man er bosat i Danmark, er en langærmet trøje et must i din basale garderobe. En langærmet Carhartt trøje kan bruges alene, men egner sig især også til brug under Carhartts veste og Carhartts skjorter. Med en langærmet trøje er der utallige anvendelsesmuligheder til både arbejds og mere casual hverdags situationer. Det er kun din egen fantasi inden for sammensætning af styles fra din garderobe der sætter grænserne.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.