Tilbehør

Her finder du forskelligt tilbehør til enhver arbejdssituation. Du kan også få accessoires, der kan fuldende dit look. Vi har et stort udvalg af varer, som kan være med til at gøre en forskel i din daglige rutine. I vores sortiment finder du huer, kasketter, sokker, rygsække til outdoorlivet, sikkerhedsbriller og meget andet. Alle produkterne er lavet i en topkvalitet og kommer i et lækkert klassisk design. De kan bruges i både hverdagen eller på arbejdspladsen. Alle brands vi fører hos Feiber, går altid ind for innovation og forsøger konstant at forbedre deres produkter.

Produkterne fra Carhartt kommer med mange forskellige funktionelle egenskaber og avancerede teknologier, som er med til at beskytte, øge funktionaliteten og er praktiske i udfordrende situationer. Her finder du Rain Defender, der sørger for, at tøjet kan modstå de våde regnvejrsdage eller Force med Fast Dry teknologien der gør produktet svedtransporterende, som er ideel til de varme dage, hvor hårdt fysisk arbejde står på menuen.

Hos os er der sørget for, at udvalget af produkter kan leve op til de lange arbejdsdage, hvor der bare kræves lidt mere af udstyret. Du kan finde tilbehør i både lette og kraftigt materialer. Vi har tekstiler som læder eller bomuld m.m. alt afhængigt af, hvilke situationer de skal bruges i. Under kategorien tilbehør har vi er alt ekstra udstyret til flere forskellige formål. Vi har alt, hvad der skal til for at komme bedre igennem arbejdsdagen. Det er her, du finder det perfekte produkt, der passer til lige præcis dit behov.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.