Menu

kort logoer

Carhartt jakker dame

Hos Feiber forhandler vi et stort udvalg af Carhartt jakker til damer. Carhartts jakker findes i mange forskellige modeller, som kan bruges hele året rundt. Vi har med garanti en jakke, som matcher din smag. Uanset om du er til canvas, denim eller polyester, har Feiber en jakke til dit individuelle behov.Filter

Filtrer efter pris

Jakker til brug året rundt

Carhartt er specialister i at fremstille jakker, som egner sig til de enkelte aktuelle sæsoner. De har både jakker som egner sig til forår og sommermånederne – men også til vinter og efteråret. Om du er til jakker med lynlås eller jakker du tager over hovedet, har Carhartt en jakke til dig. Carhartt har i sit sortiment udviklet forskellige styles, som gør at du altid vil kunne finde en jakke, som imødekomme dine individuelle behov.

Carhartt jakker til overgangs månederne

Er du på udkig efter en overgangsjakker til forår og efterårsmånederne, som er let og luftig, men også giver et ekstra lag varme – så tjek Carhartts gilliam jakker til kvinder ud. Denne jakke er vandafvisende pga. yderskallen, som er produceret i 100% Cordura®. Denne slidstærke og vandafvisende overflade holder dig tør i regnvejret. Jakken er også udviklet med en Wind Fighter® teknologi, som bidrager til en vindafvisende overflade. Carhartt Gilliam jakken kan justeret i taljen for maksimal pasform, så du beskytter kroppen ekstra for vind og vand.

Carhartt jakker til vintermånederne

Carhartts tidlige erfaringer med produktion af arbejdstøj, har tilegnet dem viden, som gør dem dygtige til at fremstille jakker i modstandsdygtige materialer. Carhartt Super Dux damejakken er en af eksemplerne på, hvilke kvalitetsbevidste og funktionelle jakker, Carhartt producerer. Denne damejakke er produceret i et yderstoffet Super Dux, som holder kulden ude i vintermånederne. Rain Defender® teknologien sørger samtidig for et slidstærkt og vandafvisende overflade. Jakkens hætter er lavet af 3 stykker stof, som giver en mere fastformet hætte, som sidder tættere om hovedet.

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.