Jakker til kvinder

Hos Feiber har vi et stort udvalg af forskelligartede jakker til kvinder. Uanset om du er på jagt efter en let forårsjakker, eller bare leder efter en stilfuld jakke til hverdagsbrug – så har vi en jakke til dig. Vi udbyder alt fra softshelljakker, arbejdsjakker til fleecejakker og vinterjakker til kvinder.Jakker og frakker til kvinder fra kvalitets brands

Hos Feiber giver vi dig mulighed for at opgradere din garderobe med stilfulde og slidstærke jakker og frakker fra kvalitets brands som Carhartt. Uanset om du er på udkig efter den perfekte overgangsjakke, en varm vinterjakke eller en praktisk arbejdsjakke, så har vi et væld af valgmuligheder. Med fokus på både stil og funktionalitet leverer Carhartt førsteklasses materialer og tidløse designs, der passer til adskillige lejligheder. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dit overtøj – se vores udvalg af jakker til kvinder på Feiber, og find din drømmejakke fra vores udvalg af førende brands. 

Overtøj til kvinder til alle årets sæsoner

Uanset om solen skinner eller det står ned i stænger, så er det altid vigtigt at være klædt på til enhver sæson. Fra lette åndbare jakker, til varme isolerede jakker, finder du i vores udvalg af overtøj til kvinder jakker, der imødekommer alle årets årstider – så du altid er dækket godt ind. Når solen begynder at varme i foråret, er det tid til at finde de lette og åndbare jakker frem, der holder dig komfortabel og varm. Til foråret er vores bomber jakker og fleecejakker især veloplagte, da deres bløde og varme materiale giver en behagelig varme, som ikke føles for tung. De er ideelle til at skabe en lag-på-lag stil, så man selv kan tilpasse sig efter de skiftende vejrforhold i foråret. Når efteråret derimod melder sin ankomst og temperaturerne begynder at falde, er det tid til at skifte til varmere og isolerede jakker. Her er vores softshell jakker og vinterjakker især gode, da de både er vind- og vandafvisende. De er udviklet med Rain Defender teknologien, som gør at jakken har en vandafvisende overflade. Samtidig gør Wind Fighter teknologien, at jakken er vandafvisende. 

Damejakker i store samt små størrelser

Hos Feiber spænder vores udvalg af damejakker fra størrelserne XS til XL. Vi stræber efter at tilbyde et bredt spektrum af størrelser, så enhver kvinder kan finde den rette jakke med den rette pasform. Vi forstår, hvor vigtigt det er at føle sig tilpas i sit eget tøj, og derfor stræber vi efter at tilbyde et bredt spektrum af størrelser, for at imødekomme behovene hos kvinder med forskellige kropstyper og størrelser. Er du i tvivl om din størrelse, så kontakt os gerne – hvor vi vil hjælpe dig. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.