Carhartt vest

Leder du efter en Carhartt vest? Hos Feiber finder du et bredt udvalg af Carhartt veste. En Carhartt vest er perfekt til når det er for varmt med en jakke og for koldt uden. Typisk er det mest praktisk med en vest i et overgangsvejr. Vores veste fra Carhartt er klassiske, ikoniske og går aldrig af mode. En vest kan bruges udover en skovmandsskjorte eller en hættetrøje eller blot med en t-shirt under. Der er rigeligt med kombinationsmuligheder.

Hvornår kan man bruge en Carhartt vest?

Vores veste fra Carhartt er robuste, slidstærke og alsidige. Når vejret bliver koldt, er det en god idé med et “lag-på-lag” princip. Det besidder Carhartt i høj grad og det må man sige en Carhartt vest også gør. En Carhartt vest kan bruges til at holde din krop varm i et overgangsvejr. Ved overgangen til en ny sæson som eksempelvis fra vinter til forår, kan vejret svinge utrolig meget. Du kan opleve at solen skinner efterfulgt af en kraftig og pludselig vind. Det er derfor praktisk og oplagt med en vest i et sådant vejr, da du holder dig varm det vigtigste sted på kroppen. 

 

En funktionel Carhartt vest

Mange af vores veste fra Carhartt er udviklet med Carhartt Rain Defender ® teknologi, som giver en vandafvisende overflade. Dette gør dem særligt gode i et overgangsvejr, hvor solen kan skinne efterfulgt af en hurtig byge. Man kan derfor sige at denne vandafvisende teknologi kommer til sin ret på en vest. Carhartt laver veste til både mænd og kvinder, som ønsker den alsidighed og varme, som du har behov for. Uanset om det er udover en skovmandsskjorte eller blot udover en t-shirt, kan du style vesten så den passer til vejret og dit behov. En Carhartt vest kan også bruges på arbejdspladsen, da der er rigeligt med lommer samt brystlomme med plads til din telefon. Vi har også en Carhartt vest med hætte, til dig som har behov for det i skoven eventuelt.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.