Fisketøj til mænd

Carhartt har siden 1889 været kendt for at producerer slidstærkt og stilrent tøj til både damer og herrer. Firmaet var en af de første i USA til at specialiserer sig inden for arbejdstøj, og har løbende udvidet deres sortiment med både fisketøj og jagttøj. Carhartt er især kendt for deres brug af materialet bomuld, som gør tøjet ekstra slidstærkt. Materialet giver tøjet en stivhedsfornemmelse første gang det benyttes. Dette gør at tøjet bevarer den lange levetid, og gør det både brugbart som arbejdstøj, fisketøj og jagttøj.  Vi forhandler bl.a en bred vifte af forskellige jakker til fiskeri. Fisker du ude i vandet eller i udfordrende vejr, vil vi anbefale Carhartt Angler fiske overalls. Carhartt overalls er lette, åndbare og er bygget til bevægelse. Med disse har du sikret dig en fisketur, hvor du er udstyret med tøj som holder dig tør og varm.

Stort udvalg af tøj til fiskeri

Står du og mangler fisketøj til din kommende fisketur? Så har vi hos Feiber et stort udvalg af fisketøj og tilbehør fra det anerkendte og kvalitetsbevidste mærke Carhartt. Leder du efter en varm og vandtæt jakke, har udbyder Carhartt både regnjakker, skaljakker og softshell jakker, som alle egner sig til både arbejds- og hverdagsbrug. Har du brug for et ekstra lag varme til hverdags- eller arbejdsbrug, vil vi hos Feiber anbefale Carhartts smarte veste. Carhartt mock vest eller Gillam vesten kan bruges under jakken for ekstra isolering. Vesten egner sig også til alene brug over en t-shirt til de varmere måneder.   

Praktisk og stilrent fisketøj i høj kvalitet

Når du vælger Carhartts outdoor tøj er du udover praktisk kvaliteter, også garanteret beklædning i moderne og stilrige designs. Best of both worlds – hvem vil ikke være praktisk og stilrent klædt på? Indenfor outdoor branchen har der oftest kun været fokus på, at tøjet udelukkende dækker den praktiske nødvendighed. Af den grund, skiller Carhartt sig især ud fra de andre udbydere på markedet, ved at have kreeret en ny verden indenfor outdoor tøj. 

Hvordan vælger man det rigtige fisketøj?

Ligemeget om du er til spydfiskeri, fiskeri med stang eller noget helt tredje, er det et krav at dit outdoor tøj er vandtæt. Carhartt specialiserer sig i avancerede teknologier, som gør deres produkter slidstærke og langtidsholdbare. Carhartt fisketøj er udviklet i materialet Rain Defender®, som er særligt slidstærkt og vandafvisende. Udover dette er der også indbygget Fast Dry®, som sørger for at fugten holdes væk. Vælger du derfor fisketøj fra Carhartt, er du garanteret outdoor tøj som sørger for at du kommer både tør og varm hjem fra din fisketur.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.