Carhartt pung

Er du på udkig efter en Carhartt pung, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Feiber har vi nemlig et bredt udvalg af punge fra Carhartt. De gør nemlig mere end blot at opbevare dine penge. De holder dit liv – billeder af konen og børnene og alle de gode ting, som du værdsætter. Uanset om du er i marken eller på farten, har Carhartt din ryg. En Carhartt pung er et slidstærkt tilbehør, der vil være uundværligt for dig.

125 års udvikling bag pungen

Carhartt laver mere end blot arbejdstøj, de laver nemlig også tilbehør såsom punge. Kan du huske din bedstefars pung, der lignede en mursten og fyldte for meget i lommen? Carhartt laver punge, som vil give din bedstefars tegnebog lyst til at blive væk. For altid. Forestil dig en Carhartt pung som du ikke skal bekymre dig om på nogen måde. Du kan tage den med på alle dine eventyr, mens du vandrer gennem hvert eneste barske hjørne af jordkloden. Vælger du en Carhartt pung, skal du ikke på noget tidspunkt bekymre dig om at den vejer for meget eller fylder for meget, som din bedstefars gamle pung. Vi kan dog ikke garantere at den ikke vil veje tungt, hvis du fylder den med sedler og mønter. Men det er et helt andet problem, som du i øvrigt nemt kan løse med et kreditkort. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.