Menu

kort logoer

Carhartt T-shirts

Er du på udkig efter en Carhartt t-shirt? Hos Feiber har vi et bredt udvalg af t-shirts fra Carhartt til både mænd og kvinder. De fås i et utal af farver og former, men fælles for alle vores modeller, er en slidstærk kvalitet. Her på siden finder du vores udvalg, som kommer med og uden print, med forskellige logoer samt fede detaljer. Du kan derfor være sikker på at finde en variant, som passer til dig og din garderobe. Ønsker du en t-shirt i god kvalitet, med en utrolig behagelig pasform og i et blødt tekstil, kan du trygt vælge en Carhartt t-shirt.

Filter

Filtrer efter pris
Filtrer efter pris

Viser 1–15 af 18 resultater

Den klassiske Carhartt t-shirt

En klassisk t-shirt et det ene item i din garderobe som du aldrig bliver træt af. En klassisk tidløs og basic t-shirt har enhver brug for. Men alle t-shirts er ikke ens. Der findes et utal af varianter, som varierer i pasform, design og kvalitet.  Vi har Carhartt t-shirts som er lavet i 100% bomuld, med en behagelig pasform. Vi har også t-shirts lavet i relaxed fit, hvilket betyder at den har en afslappet pasform. Du finder også t-shirts med ribstrikkede nakkekraver, som bidrager til en t-shirt, der sidder behageligt om halsen. 

 

Uundværlig i garderoben

Vores Carhartt t-shirt kan bruges med sikkerhed bruges året rundt, uanset om du bevæger dig indendørs eller udendørs. Vi ser flere og flere gå i Carhartt t-shirt på arbejde, til hverdag og i weekenden. En t-shirt kan bruges indenunder en hættetrøje eller sweatshirt, en skovmandsskjorte eller blot en jakke. Den fungerer perfekt som “base layer”, inden under dine langærmede trøjer. Det er funderet på princippet “lag-på-lag”, hvilket Carhartt er kendt for. Desto koldere vejret bliver, desto flere lag fylder du på. Ofte er der tale om 3-lags-princippet, og I dette tilfælde er vores Carhartt t shirt et helt perfekt basis lag.

 

Stort udvalg af Carhartt t-shirts til alle lejligheder

Kender du den ikoniske carhartt t-shirt med brystlomme? Vores K87 t-shirt har eksisteret siden 1992 og blev hurtig en klassiker dengang. Vores Carhartt t-shirts er kendt for den gode kvalitet og det må man sige vores bomulds t-shirt har. Det er en t-shirt som er lavet i høj kvalitet, kommer i et tidløst design og har en behagelig og afslappet pasform. Denne Carhartt t-shirt fås i et utal af farver, så du altid kan se frisk og stilfuld ud.

Vores store udvalg  byder på en masse fede og ikoniske grafiske tryk. Der der den klassiske Carhartt Core logo t-shirt med en logo tryk på fronten, men der er også langærmede t-shirts med logo trykt på ærmet. Du finder både langærmet t-shirts og kortærmet t-shirts i vores store udvalg. Derudover har vi t-shirts med forskellige fits, så du med sikkerhed kan finde en Carhartt t-shirt

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.