Carhartt huer

En varm hue er uundværlig i færdenen i det skiftende danske vejr. Hos Feiber forhandler vi et stort udvalg af Carhartt huer til både mænd og kvinder. Vi forhandler både strikhuer, trapper hatte og fleece huer. Huerne findes både med større og mindre Carhartt logoer og i et væld af forskellige farver og stoffer. Er du i tvivl om hvilken hue, der skal være dit næste køb? Så se vores udvalg igennem af Carhartt huer herunder.

Et vigtigt accessorie i enhver garderobe

En hue er et essentiel tilbehør i enhver garderobe – især hvis du har tendens til at være kuldskær og tit har brug for ekstra tøj til at holde varmen. En hue kan både fungere som et praktisk element, men den kan også være med til at spice dit outfit op. Den klassiske Carhartt strikhue med logo egner sig perfekt til de koldere måneder. Huen er i en ribstrikket stretch kvalitet for ekstra varme og god komfort. Men denne holder du hovedet varmt, og tilføjer dit outfit et ekstra touch.. Match huen med Carhartts bukser eller overdele for at fuldende dit look. 

Carhartt huer til mænd og kvinder

Carhartt forstår sig på at udvikle huer til både mænd og kvinder. Ligesom meget af deres tøj, er Carhartts huer også udviklet til unisex brug. Huen er med til at give et udtryk til din stil. Du vælger derfor selv, om huen skal være en skarp synlig farver med stort Carhartt logo – eller om du er mere til en neutrale tone med usynligt logo. Carhartt har udviklet en bred portefølje af forskelligartede huer, som formår at imødekomme mange stilmæssige behov hos den enkelte forbruger. Af den grund, burde det derfor ikke være et problem, at finde netop den Carhartt hue, der passer til dig.

Match din hue med dit Carhartt tøj

Carhartt er specialister i at udvikle tøj og accessories, som kan mixes og matches på hver deres måde. Tag eksempelvis din Carhartt camo logo sweatshirt og match med Carhartts hue med logo og top. Ligeledes kan gøres med mange af Carhartts andre beklædningsdele og tilbehør, fordi de er produceret i de samme materialer og mønstre. Carhartt giver dig derfor fri mulighed for, frit at sammensætte kreative og stilrene looks som matcher. Det er derfor kun din egen fantasi der sætter grænser for dit næste Carhartt outfit. 

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.