Carhartt jakker

Se vores store udvalg af Carhartt Jakker til herre. Vores jakker er produceret til at modstå selv de hårdeste vejrforhold – uden at gå på kompromis med design og fleksibilitet. Vil du have en jakke som arbejder ligeså hårdt, som du selv gør, så kig efter Rugged Flex® – her er du garanteret ekstra bevægelighed. Jakkerne er produceret til at arbejde i, men de kan langt mere end det. Så uanset om du skal have en ny arbejdsjakke eller en fleksibel og holdbar hverdagsjakke, er vores jakker det perfekte match. Er du på udkig efter en varm Carhartt fleece, så er du landet det helt rette sted. Du finder både kort og lange jakker her.

Carhartt jakker udviklet på teknologier

Vi har et bredt udvalg af Carhartt jakker, som vil holde dig beskyttet uanset vind og vejr. Vi har vindafvisende og vandafvisende jakker, som beskytter dig i regn, sne og slud og sørger for at holde dig varm. Vores jakker er lavet til udelivet og til at du kan bevæge dig frit. Med Carhartt Rugged Flex® teknologi, har du øget bevægelsesfrihed, så jakken arbejder sammen med dig og ikke imod dig. Vi har også Carhartt jakker med indbygget Full Swing® teknologi. Full Swing® tilbyder et patenteret design med stretch over skuldrene, ekstra fleksibilitet i albuerne og arme, der bevæger sig frit, uden at jakken glider op. Carhartt Full Swing® teknologi er udviklet til at forbedre din måde at bevæge dig på. Bygget med stretch og artikulation i ryggen, albuer, armhuler og knæ, samtidig med at det klassiske Carhartt look bevares. Vi har desuden også jakker som er produceret i 100% Cordura yderskal eller med Carhartt Rain Defender® teknologi, som bidrager til en slidstærk overflade. 

 

Carhartt jakker til arbejde  

Leder du efter en arbejdsjakke, kan du ånde lettet op. Vi har nemlig et bredt udvalg af arbejdsjakker, som er lavet til hårdtarbejdende arbejdere. Vores jakker er lavet i slidstærke materialer, som sikrer at du kan udføre dit arbejde til perfektion. Med indbyggede teknologier som vores Rugged Flex® teknologi, får du en jakke med god bevægelsesfrihed. Skal du eksempelvis række ud efter et stykke værktøj på byggepladsen, vil du nemt kunne gøre dette grundet det stretch du finder i materialet. 

 

Carhartt jakker til outdoor og hverdag

Er du på udkig efter en outdoor jakke til dit næste eventyr? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af jakker som vil holde dig beskyttet når du er outdoor. Vores carhartt jakker med indbygget Rain Defender® teknologi, gør sig oplagt til alt slags vejr. Den vandafvisende overflade vil beskytte dig i regn, sne og slud og sørge for at holde dig tør. 

Vores slidstærke jakker kan også bruges til hverdag, når du skal til og fra arbejde eller hvis du blot skal ud og lufte hunden. Du finder Carhartt jakker i forskellige design, former, farver samt størrelser. Du kan derfor være sikker på at finde en model som passer til dit behov. Fælles for alle vores jakker er en utrolig slidstærk kvalitet og en utrolig behagelig pasform.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.