Børn

Godt overtøj er en vigtig investering til dit barns aktive hverdag. Meget af tiden bliver brugt udendørs til leg og tumlen i vind og vejr, derfor er en god beskyttelse krævet. Børn kan være rigtig hårde ved deres tøj. Det er derfor vigtigt at vælge overtøj i stærkt materiale med en god holdbarhed, der kan tåle slid.

Her finder du vores udvalg af overtøj fra ILDHU til piger og drenge i en god kvalitet. Det lever op til at kunne modstå hverdagens aktive lege. Samtidig holder det dit barn varm og tør i løbet af dagen. Tøjet er inspireret af arbejdstøj, derfor er der lagt vægt på, at det skal være slidstærkt. Det komfortable design og den gode åndbarhed gør det lettere for børnene, at kunne bevæge sig frit når der leges. Overtøjet er blevet forstærket på de mest udsatte steder. Det er gjort for at yde en optimal beskyttelse mod de forskellige vejrforhold, vi finder her i dagens Danmark. Her finder du et udvalg af både termo- og vinterjakker alt efter jeres behov.

Med indbyggede egenskaber i overtøjet er der hos ILDHU først og fremmest sat fokus på sikkerhed og synlighed, så de små kan føle sig trygge, når de bevæger sig udenfor. Du behøver ikke længere huske den gule vest, når du sender din børn udendørs for at lege, for overtøjet kommer med ekstra mange reflekser. Glow in the dark teknologi på jakkerne øger sikkerheden for leg, når mørket er faldet på og det er med til reducerer chancen for, at der sker ulykker i trafikken.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.