Carhartt arbejdsshorts

Hos Feiber tilbyder vi et stort udvalg af Carhartt arbejdsshorts til mænd og kvinder. Arbejdsshorts er velegnet til dig, der arbejder udendørs på de varme sommerdage. Men shorts er også et oplagt valg til dig, som arbejder i et miljø med høje temperaturer – eksempelvis inden for lager, produktion eller industri. Er du på udkig efter nye arbejdsshorts, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af her på siden. Du finder både arbejdsshorts, håndværkershorts, klassiske shorts og shorts med hængelommer. Du finder shorts i høj kvalitet, med høj komfort, i slidstærke materialer, gode funktioner og et flot design. Vi har arbejdsshorts med teknologier og funktionaliteter, som er med til at gøre din dag og dit liv lidt nemmere. Fælles for alle Carhartt arbejdsshorts er en slidstærk kvalitet, så du ikke skal bekymre dig når du er på arbejde. Du finder shorts med teknologier og funktionaliteter som hurtigtørrende og med stretch for bedre bevægelighed

Carhartt arbejdsshorts med stretch for god komfort

Vi har arbejdsshorts med stretch, som bidrager til god komfort og øget bevægelsesfrihed. Ser du teknologien Rugged Flex ® på vores arbejdsshorts, kan du være sikker på at de giver øget bevægelsesfrihed. Dette betyder at materialet er lavet i stretch, som gør at du kan bevæge dig mere frit. Når du er på arbejde er det vigtigt at dit arbejdstøj, arbejder sammen med dig, og ikke imod dig. Dette kan du være sikker på med Carhartt Rugged Flex ® teknologien.

Arbejdsshorts i slidstærk kvalitet

Carhartt er kendt for at producere tøj i slidstærk kvalitet,, og vores Carhartt arbejdsshorts er ingen undtagelse. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og komfort. Du vil derfor opleve, at dine arbejdsshorts holder, selv efter mange vaske. Dette gør at du ikke skal investere i nye arbejdsshorts så ofte, da Carhartts arbejdsshort er enormt slidstærke og holdbare. 

Carhartt arbejdsshorts udviklet på teknologi

Her på siden finder du arbejdsshorts udviklet på teknologier som gør materialet hurtigtørrende eller indeholder stretch, som giver bedre bevægelsesfrihed. 

Ofte skifter vi til shorts når vejret bliver for varmt, og her er det en stor fordel at du vælger et par shorts udviklet med Carhartt Force ® teknologi. Ser du et produkt med teknologien Force ® Fast Dry kan du være sikker på at materialet er hurtigtørrende. Det er en fordel, hvis du eksempelvis sveder, da stoffet vil tørre hurtigt op. Vi har også et stort udvalg af arbejdsshorts som er udviklet med Carhartt Rugged Flex ® teknologi. Det betyder med andre ord, at stoffet indeholder stretch, som gør at du kan bevæge dig mere frit. 

Behold de funktioner du kender

Du behøver ikke at gå på kompromis med kvalitet, når du for en stund skifter de lange arbejdsbukser ud med et par arbejdsshorts. I vores udvalg af arbejdsshorts finder du de samme gode funktioner, som du kender fra dine arbejdsbukser – og måske endda bedre. Vi har et stort udvalg af arbejdsshorts med forskellige funktioner. Du kan blandt andet få arbejdsshorts, som er Cordura ® forstærket på kritiske områder med høj slid som eksempelvis lomme kanterne. De fleste af vores arbejdsshort har en afslappet pasform, som giver den helt rigtige mængde af stretch for at holde dem komfortable og med en behagelig pasform. 

Vi har også et stort udvalg af arbejdsshort med praktiske lommer, som du har behov for i dit arbejde. Uanset din beskæftigelse, har vi arbejdsshorts tilpasset dig, dine ønsker og dit erhverv. Du finder blandt andet shorts med hængelommer, sidelommer, baglommer, mobillomme og lommer til dit værktøj. Vælger du vores shorts med hængelommer, er der rigelig plads til søm og skruer eller andre arbejdsredskaber du måtte have behov for. Dette vil lette dit arbejde enormt meget. Hos Feiber har vi også lavet vores egne hængelommer, som du har mulighed for at sætte i bæltet.

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.