Carhartt buksedragt

Oplev et bredt udvalg af Carhartt buksedragte med forskellige formål, materialer og størrelser.

Når du vælger en Carhartt buksedragt, får du både et praktisk, robust og holdbar beklædningsgenstand. Carhartts buksedragter er designet til at modstå selv de mest udfordrende arbejdsforhold. Buksedragterne findes både i stærk canvas, denim og nylon. 

Carhartt buksedragter med gennemtænkte detaljer

Når du køber en buksedragt fra Carhartt, er du garanteret et piece, hvor at hver detalje er gennemtænkt nøje. Eksempelvis er buksernedragterne udstyret med et utal af lommer, hvilket gør dem ideelle til opbevaring af værktøj og andre nødvendige genstande. Udover dette, er de lavet af stærke og vandtætte materialer, der gør dem særligt modstandsdygtige. 

 

Vælg den rigtige Carhartt buksedragt 

Når man skal vælge sin næste buksedragt fra Carhartt, er det vigtigt at overveje i hvilke situationer og til hvilket formål at dragten skal benyttes. Skal buksedragten benyttes til hverdagsbrug, anbefales Carhartt denim bib overalls eller Carhartt bib overalls. Disse har begge et loose fit og en løstsiddende pasform, som gør dem særligt behagelige at have på. Selvom buksedragter i mange år har været brugt som arbejdstøj, er det blevet mere populært at bære som et casual og afslappet stykke tøj. Under buksedragterne kan sagtens bæres en Carhartt overdel, som både kan være en t-shirt samt langærmet. Ønsker du derimod en overall til arbejdsmæssig brug, anbefales Carhartt firm duck foret overalls. Denne egne sig særligt til koldt og hårdt vejr, da overallsene er tæt isoleret. Derudover er der forstærkere på knæene og lynlåse i siden af benet, så man har mulighed for at udlufte, hvis dragten bliver for varmt.   

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.