Sokker

Gode sokker er en nødvendighed at have i garderoben. Især hvis vi en hel dag befinder os i udfordrende arbejdssituationer. Her kræves der bare lidt mere af vores fødder og det er ikke altid fodtøjet, ikke giver den store bevægelsesfrihed. Her kan du finde sokker i både høje og lave udgaver fra Carhartt og bambusstrømper fra Blue Steels. Alle kommer i en god kvalitet. De er lavet af materialer, der er målrettet forskellige behov.

Vores fodbeklædning kommer også med forskellige egenskaber afhængig af, hvad du skal bruge dem til. Du kan få strømper, der har fokus på komfort og beskyttelse. De kan være forstærkede de mest strategiske steder. Det kan for eksempel være forstærkelse i hæl og tå. Forstærkelsen er med til at beskytte mod belastning under bevægelse i et par tunge sikkerhedssko. Det kan også være støtte til svangen, der er med til at forhindre ømme og trætte fødder efter en lang arbejdsdag.

Efter en hel dag i de samme par sko, er det vigtigt at finde strømper, som er slidstærke og kan klare arbejdsdagens modstand. De skal helst have en god åndbarhed. Det gør dem behageligt at have dem på i længere tid ad gangen. Det sørger også for, at fødderne ikke bliver for varme og fugtige i løbet af dagen. En god pasform på sokkerne er med til at holde dem på plads i et par sikkerhedssko, hvor de helst ikke skal glide rundet. Under selve produkterne kan du læse mere om deres individuelle egenskaber, så du kan finde dem, der passer til dit behov.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.