Carhartt bælter

Hos Feiber har vi et bredt udvalg af Carhartt bælter til både mænd og kvinder. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores sortiment af bælter i forskellige farver og i alle størrelser. Mangler du et læderbælte i høj kvalitet, er du landet det rigtige sted. Uanset om du leder efter brun eller sort, har vi læderbælter til enhver lejlighed. Med mere end 130 års erfaring, kan du være sikker på at vores  bælter er udviklet i slidstærke materiale og i flotte designs. Lad dig inspirere af vores brede sortiment af herrebælter som passer til enhver lejlighed.

Udforsk vores sortiment af Carhartt bælter

Vi ved at et bælte har en rimelig simpel, men utrolig praktisk funktion som at holde dine bukser oppe. Derfor kan det stadig være svært at vælge det helt rigtige bælte. Det afhænger nemlig af hvilken stil du har, hvilket look du ønsker at gå med og selvfølgelig hvor det skal bruges. En ting er dog sikkert. Vælger du et Carhartt bælte, så kan du være sikker på at få et bælte i høj kvalitet og og med en slidstærk ydeevne. 

Forskellige slags Carhartt bælter 

Til mere fint brug kan du gå med vores Carhartt bælter i kvalitetslæder. Her kan du både vælge sort læder og brun læder. Med indgraveret Carhartt logo i metal spændet, er du sikker på at stå skarpt uanset hvad. Vi har også Carhartt bælter i 100% nylon, som har et fedt grafisk logo tryk ned langs hele bæltet. Med en læder spids i enden, kan du være sikker på at bæltet holder selv under de mest barske forhold. Vores nylon bælter kommer med metalspænde med indgraveret Carhartt logo. Dette bælte fås i adskillige farver og størrelser, så du kan være sikker på at finde et som passer til dig, dit behov og din stil. 

Carhartt bælter holder dine arbejdsbukser oppe

Vi har stor respekt for de hårdtarbejdende mænd og kvinder, som hver dag går på arbejder og knokler. Derfor forstår vi også, at der er behov for noget pålideligt arbejdstøj i slidstærk kvalitet og som kan holde under barske forhold. Holdbart arbejdstøj behøver ikke kun at være arbejdsbukser eller sikkerhedssko. Vi mener at bælter i lige så høj grad er en vigtig del af din garderobe, især hvis du har et hårdt fysisk arbejde. Forestil dig hvis du konstant skal afbrydes i dit arbejde for at gå og hive bukserne op. Pænt træls ik?  Vores Carhartt bælter arbejder lige så hårdt som du gør. Med mere end 130 års erfaring kan du stole på, at Carhartt læderbælter holder din arbejdsbukser oppe – når du ikke selv kan. 

Carhartt bælter i alle størrelser

Hos Feiber har vi Carhartt bælter i alle størrelser og til alle former. Vigtigheden af et bælte er én ting, men det er vigtigt at vælge et bælte i den rigtige størrelse. Bæltet skal nemlig sørge for at dine arbejdsbukser, arbejdsshorts eller jeans sidder som de skal. Det er desuden også vigtigt, at dit bælte føles behageligt når du har det på. Der er intet værre end af bevæge sig rundt en hel  arbejdsdag, med et bælte som ikke lever op til sin simple funktion. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige bælte og i den rigtige størrelse. Uanset hvilken størrelse du bruger, så kan du være sikker på at finde noget der passer til dig og dit behov.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.