Overalls til kvinder

Hos Feiber har vi et stort udvalg af Carhartt overalls til damer. Overalls findes i et væld af forskellige farver, mønstrer og materialer. Carhartts overalls er et retro piece som har fået sit comeback i modeverdenen igen. Overalls giver et råt udtryk til din style, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Match dine Carhartt overalls med Carhartts T-shirts eller skjorter for et fuldendt look. Se vores udvalg af Carhartts overalls til kvinder herunder.

Carhartt overalls som matcher din egen stil

Carhartts overalls findes i et væld af forskellige farver og materialer. Er du mest til denim eller canvas, farver eller neutrale toner? Lige meget hvilken stil du efterspørger, har Carhartt et par overalls til dig. Foretrækker du et mere retro og råt look, så forhandler vi Carhartts crawford bib overalls. Disse overalls er produceret i et sort denim materiale med Rugged Flex® teknologi, som giver en god bevægelighed. De er også forsynet med justerbare hængsler, multi lommer og en støvlebens åbning, som gør dem særlig funktionelle og praktiske. 

Overalls med lange eller korte ben

Carhartts overalls til kvinder fåes både med lange og korte ben. Vejret skal derfor ikke sætter grænser for, hvornår du vil have overalls på! Vælg dine derfor dine overalls ud fra hvilken sæson, du ønsker at have dem på i. Carhartts rugged flex shorts overall egner sig bedst til de varmere måneder, hvor at man kan have shorts. Modsat egner Carhartt denim double overalls sig til de koldere måneder, hvor man har brug for ekstra varme. Især Carharts overalls i et tykkere denim-materiale, er med til at holde kulden ude og give et ekstra lag varme. 

Et piece der aldrig går af mode

Carhartts overalls er et tidsløst piece, som aldrig går af mode. Brugen af overalls har sin oprindelse tilbage i 1800-tallet, hvor de blev brugt som arbejdstøj i fabrikker. Siden da har brugen af overalls haft sit comeback i modeverdenen, hvor de bliver brugt til at skabe et mere vintage look. Carhartts overalls kan styles på utallige måder og bruges i alle årets forskellige sæsoner, til hverdag som til fest.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.