Vinterstøvler

Her på siden finder du vinterstøvler, som passer perfekt til den danske vinterkulde og skiftende vejr. Vores vinterstøvler er fra mærket Wolverine, som ligesom vores andre brands, har mere end 100 år på bagen. Dette ses tydeligt i kvaliteten af produktet. Med et par vinterstøvler fra Wolverine, kan vinteren bare komme an. Du får et unik design og stilrent snit. Du behøver ikke gå på kompromis med din personlige stil, bare fordi vejret stiller lidt større krav til din påklædning. 

Når vinteren og kulden nærmere sig, er det meget vigtigt med et par gode vinterstøvler, ellers kan din vinter gå hen og blive rigtig lang. Med det rigtige par vinterstøvler, er du sikker på tørre og varme fødder. Med et par vinterstøvler fra Wolverine, kan vinteren bare komme an.

Vælg den rigtige vinterstøvle

Når du skal købe dine næste vinterstøvle er der væsentlige ting, som du bør forholde dig til inden du svinger kortet igennem. Kig efter sålens tykkelse, støvlens skaft, isolering og ikke mindst pasform. 

Sålen danner fundamentet for vinterstøvlen og sikre dig en komfortabel støvle, når du skal gå rundt i den i mange timer, samt får du ekstra beskyttelse mod kulden nedefra. Herudover skal under sålen være skridsikker, så du undgår at skvatte rundt i sne og slud. 

Støvlens skaft er vigtig for 2 ting. Typisk kender du ikke vinterens terræn på forhånd, og derfor kan mange skride med foden og i værste tilfælde vrikke rundt og påtage sig skader på foden / anklen. Selvom der bliver saltet rigtige mange steder, kan det stadigvæk være svært at bedømme underlaget. Skaftet er også vigtig for varmen altså isoleringen af din fod. Ved en sko får du kun isolering omkring selve foden, men meget af din kraft og styrke er placeret i anklen. 

Isoleringen er alfa og omega, når du skal vælge et par vinterstøvler, der skal holde dine fødder varme og komfortable en lang og kold vinterdag. Hvis isoleringen ikke er i top, ville du ligeså godt kunne bruge dine sommer sneakers. 

Pasformen vil mange nok mene er det vigtigste, og her er vi enig. Hvis ikke pasformen er perfekt, skaber den ingen værdi for din vinter. Det er rigtig vigtigt at dine vinterstøvler føles bløde og komfortable, da du skal gå i dem mange timer på en sæson.  

Pleje af dine støvler

Vinterstøvler vil typisk være en lidt større investering end et par normale sneakers, og du vil rigtig gerne grave dem frem vinter efter vinter. Hvis det skal kunne lade sig gøre, er det vigtigt at du plejer dine støvler før og efter brug, med både imprægnering og læderfedt.  Hvis du plejer dine vinterstøvler rigtigt godt, kan de potentielt holde et helt liv. Hvis du følger vores step to step guide her, så er du godt dækket ind – og bare rolig, vi har gjort den simpel og nem. Alle produkter guiden indeholder kan købes på siden her.  

Find vandtætte vinterstøvler hos Feiber

Hvis ikke din vinterstøvle er vandtæt vil du nok hurtigt opleve udfordringer, når vinteren først melder sig. Sne, slud og regn vil forekomme i løbet af en dansk vinter, og for at kunne holde dine fødder varme, må de ikke blive våde. Bliver dine fødder først våde, så bliver de også kolde, og herfra videre til kroppen. Alle vores vinterstøvler er med en vandtæt membran.

Er dine fødder først blevet kolde, så følger resten af kroppen med. Da den danske vinter typisk skifter mellem meget kolde og mere våde perioder, er det oplagt at vælge vinterstøvler, der både er varme og vandtætte. På den måde kan du føle dig sikker og godt tilpas igennem hele vinteren – uanset om du er aktiv eller sidder stille i kortere / længere øjeblik kan dine fødder blive kolde. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.