Menu

kort logoer

Carhartt tasker

Hos Feiber har vi et stort udvalg af Carhartt tasker til både mænd og kvinder. Vi har både tasker til hverdag, til arbejde og til outdoor når du skal ud og udforske verden. En taske er et praktisk valg, så du passer på dine ting og undgår at tabe dem ud af dine lommer. Ønsker du en mindre skuldertaske eller blot en toilettaske, så har vi her på siden et stort udvalg af tasker. Vores tasker, kommer i mange farver og former. Du kan derfor være sikker på at finde en taske, som passer til dig og dit behov. 

Carhartt tasker til arbejde og hverdag

Ønsker du en taske til arbejde, har vi vores værktøjstasker eller rulletasker som mange håndværkere benytter sig af. Vi har både store og små værktøjstasker, så du kan være sikker på at have plads til alt dit værktøj. Kører du meget bil på arbejde, har vi vores Carhartt tasker til bilen, som har god plads til dine mapper, papirer, kalender og computer. Vores Carhartt tasker kan også bruges til hverdagsbrug, og kan kombineres med dit Carhartt outfit. Vores Carhartt bæltetaske er en rigtig god og utrolig populær taske, som du nemt kan have med på farten. Der er plads til alle de vigtigste ting som du har behov for, såsom din telefon, pung og nøgler. 

Stort udvalg af Carhartt tasker

Vores brede udvalg af Carhartt tasker sikrer at du kan finde din favorit taske. Uanset hvor og hvornår du skal bruge den, har vi med garanti noget til dig og din smag. Vores Carhartt tasker kommer i forskellige størrelser og designs, så uanset hvor meget plads du har behov for, kan du finde en stilfuld og praktisk taske der passer til dine ønsker. Vores tasker fås i forskellige farver såsom sort, brun og navy. 

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.