Sikkerhedssko

Er du på udkig efter et par sikkerhedssko? Sikkerhedssko er et must for dig, der arbejder som håndværker, mekaniker, industriarbejde eller indenfor lager og logistik. Hos nogle erhverv er det et krav at du bærer sikkerhedssko, og andre kan det bare være en rigtig god ide at passe bedst mulig på dine fødder. Vi har et stort udvalg af sikkerhedssko fra mærker som Carhartt, Reebok og Steel Blue, som alle lever op til de lovmæssige krav og certificeringer. Alle vores mærker har produceret sikkerhedssko i en lang årrække og derfor er deres produkter optimeret efter komfort, holdbarhed og sikkerhed. På siden her finder du sikkerhedssko til enhver fod, smag og behov. 

Typiske egenskaber ved en sikkerhedssko

Typisk vil du have behov for en sikkerhedssko med med sømværn og tåværn, også kaldt tåkappen. Sikkerhedssko kan netop være udstyret både med sømværn og tåværn, så du dermed beskytter dine fødder, hvis du træder på søm og skarpe genstande, hvis dine fødder kommer i klemme eller du taber noget tungt ned over fødderne. Her vil sømværn forhindre, at skarpe genstande træner igennem sålen, som du skulle være uheldig at træde på, mens tåværnet beskytter alt fra oven. De fleste af vores sikkerhedssko er udstyret med sømværn og tåværn, så du dermed beskytter dine fødder bedst mulig. 

Sikkerhedssko i forskellige størrelser

Blandt alle vores sikkerhedssko finder du også alle slags størrelser, uanset om din fod er lille og smal eller bred og lang, så kan du finde en sikkerhedssko, som passer til dit behov. De fleste af vores sikkerhedssko er unisex modeller, som strækker sig fra størrelse 34 op til størrelse 54. Dit fodtøj er en vigtig del af din arbejdsbeklædning. 

Sneakers sikkerhedssko

Hvorfor ikke tage et sneakers med på arbejde? Vores reebok sikkerhedssko er forud for sin tid, når der stilles krav til udseendet på en sikkerhedssko. De har taget alt det bedste fra deres sporty sneakers design og overført dette til deres sikkerhedssko, som giver dig den perfekte sneakers lignende sikkerhedssko. Du behøves derfor ikke gå på kompromis med din personlige stil, selvom du skal på arbejde.

Leder du efter et par lette sikkerhedssko, så er Reebok sikkerhedsko ligeledes et godt bud. Du kan du se alle vores sikkerhedssko i letvægtsmateriale her. Faktisk er vores sikkerhedssko fra reebok blandt de letteste sikkerhedssko på det danske marked. 

Regler og krav til sikkerhedssko

På de fleste arbejdspladser, hvor du er i risiko for at tabe tunge genstande ned over dine fødder, støde ind i skarpe genstande eller andre risikofaktorer, som kan gå ud over dine fødder, er det for længst blevet et krav at bære sikkerhedssko. Mange arbejdspladser har fokus på de ansattes arbejdsforhold, og derfor er det ekstra vigtigt, at produkterne udvikler sig i takt hertil. Derudover er anvendelse af sikkerhedssko også steget år efter år, og heraf er producenter begyndt at fokusere mere og mere på designet af sikkerhedsskoene. Ydermere var sikkerhedssko ikke det mest komfortable sikkerhedsfodtøj at gå i, men i dag sætter man meget fokus på, at sikkerhedssko skal være komfortable at gå i, så dine fødder ikke er fuldstændig ødelagt efter en dags arbejde.

Sikkerhedsklasser 

Alle vores sikkerhedssko er efter de nyeste certificeringer EN 20345 og du kan derfor være helt tryg, når du handler sikkerhedssko på siden her. Vores sko fås i forskellige sikkerhedsklasser: S1, S1P, S2, S3, SB og SBP. Du finder også ESD godkendte arbejdsstøvler på siden her, som beskytter dig imod elektricitet. I nogle brancher er det et krav, at særlige områder er ESD-sikrede for at beskytte elektriske komponenter og udstyr.

S1: Stiller krav til stødabsorberende sål, antistatiske egenskaber, lukket hælkappe, tåværn og olie- og benzinresistent sål.

S1P: Sikkerhedssko med denne sikkerhedsklasse har tåværn, hel hælkappe, antistatiske egenskaber, stødabsorberende sål, sømværn under hele foden samt olie- og benzinresistent sål.

S2: Sikkerhedsskoene har stødabsorberende sål, lukket hælkappe, antistatisk sål, tåværn, er vandafvisende og er modstandsdygtig overfor olie og benzin. Sikkerhedssko med denne sikkerhedsklasse er vandtætte, og holder fødderne tørre i op til 60 minutter. Dette skyldes dets vandafvisende ydermateriale, som holder vand ude, og dermed forbliver fødderne tørre. 

S3: Denne sikkerhedsklasse er den mest sikre, som sikrer dine fødder mod skarpe genstande, mod at få våde fødder og mod at glide eller falde på våde og glatte områder. Sko med denne sikkerhedsklasse har tåværn, stødabsorberende sål, lukket hælkappe, vandafvisende ydermateriale, antistatiske egenskaber og er olie- og benzinresistent. Denne sikkerhedsklasse er ideel hvis du dagligt arbejder på en byggeplads.

Vælg de bedste sikkerhedssko til din branche

At vælge de bedste sikkerhedssko til din branche er afgørende for at opretholde sikkerheden og komforten under din arbejdsdag. Uanset om du arbejder i byggeri, industri, sundhedssektoren eller en fjerde branche, er det vigtigt at finde det rigtige fodtøj, der passer til dine specifikke behov. Når du skal vælge sikkerhedssko til din branche, er det vigtigt først og fremmest at overveje, hvilke særlige risici og krav, der er forbundet med din arbejdsgang. Dette kan omfatte hensyn som skridsikkerhed, beskyttelse mod elektrisk stød, stålsnuder med beskyttelse til tæerne eller vandtæthed. Undersøg vores udvalg af sikkerhedssko fra mærkerne Carhartt, Reebok og Steel Blue, for at finde de bedste sikkerhedssko, der opfylder dine behov. 

Invester i pålidelige sikkerhedssko

En investering i gode arbejdssko, er en investering i din egen beskyttelse på arbejdspladsen. Dine fødder er en værdifuld ressource, der fortjener den bedste form for beskyttelse under en lang arbejdsdag. Du bør investere i kvalitetsrige og pålidelige sikkerhedssko af flere grunde. Først og fremmest bør man investere i et par gode sikkerhedssko på grund af den lange levetid. Et par kvalitetsrige sikkerhedssko er konstrueret i materiale af høj kvalitet og solidt håndværk, og derfor kan du spare penge på længere sigt, da de ikke behøver at blive udskiftet så ofte som andre lavkvalitets alternativer. En anden god grund til at investere i et par gode og pålidelige sikkerhedssko, er hvis din arbejdsplads har regler og standarder angående fodtøj. Mange brancher har specifikke krav til sikkerhedsfodtøj, og det er oftest kun kvalitetsrige sikkerhedssko, som lever op til disse. Se eksempelvis Steel Blue whyalla S3 sikkerhedsstøvler, som er S3 godkendt og som kommer i en patenteret Tri-Sole komfort teknologi. 

Sikkerhedssko til enhver opgave

Når det kommer til sikkerhedssko, er der en vigtig grundregel: Én størrelse passer ikke til alle. Derfor er det afgørende at finde sikkerhedssko, der er skræddersyet til specifikke opgaver. Konsulter altid med eksperter eller kontakt os for at få råd om valget. Ved at vælge sikkerhedssko, der er skræddersyet til din opgave, kan du optimere din beskyttelse og komfort på arbejdspladsen. Sikkerhed kommer altid først, og de rette sikkerhedssko kan gøre en forskel i den daglige arbejdsgang.

Vedligeholdelse af sikkerhedssko

Vores sikkerhedssko kommer i både læder, skind og tekstil materiale. Specielt ved læder og skind kan det være en god ide at imprægnere skoene eller give dem en omgang læderfedt inden brug. Det giver sikkerhedsskoen en lidt længere levetid. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.