Carhartt skjorter

Med vores store udvalg af Carhartt skjorter, er der helt sikkert også en til dig! Carhartt skjorter er kendt for deres holdbarhed og unikke designs. Her finder du både klassiske work, skovmands, denim, bomuld og plain arbejdsskjorter. Carhartt skjorten ses i mange forskellige typer erhverv – og i sidste ende vælger du selv hvilken en der passer til dit. Den garanterede holdbarhed sikre dig igennem hele dagen og skal den kunne lidt ekstra – så se efter vores Rugged Flex. Med denne er du også garanteret ekstra bevægelsesfrihed. En skovmandsskjorte er genial til næste gang, du skal et smut ud i naturen eller blot til arbejds- eller hverdagsbrug.

En skjorte til din personlige stil

Carhartts skjorte findes i mange forskellige styles – så alt efter om du er til den klassiske skovmandsskjorte, fleece eller denimskjorte, har Feiber en til dig! Vi forhandler både kortærmede og langærmede skjorter. 

Carhartt rigby og Angler skjorte

Hos Feiber forhandler vi Carhartt Rigby skjorten, som er udvundet i bomuld af høj styrke og i et behageligt blødt materiale. Carhartt bruger deres Robust Flex® teknologi, som sikrer dig den bedste stærk, recovery og holdbarhed. Skjorten findes i forskellige farver, og både i en langærmet og kortærmet model. Carhartts Force Angler skjorte adskiller sig fra andre skjorte, ud fra deres Fast Dry® teknologi. Dette materiale opsuger fugt og bekæmper lugt med en antimikrobiel finish. Denne kvalifikation gør den derfor særlig egnet til brug som arbejdsskjorte. 

Carhartt – et brand i høj klasse

Ved køb af tøj fra Carhartt får du tøj i høj kvalitet med lang holdbarhed. Siden opstarten i 1889 har Carhartt specialiserede sig i udviklingen af slidstærkt arbejdstøj til både mænd og kvinder. Undervejs har brandet udvidet sin portefølje med modetøj, som især er populært inden for street og skaterkulturen. Idag bliver Carhartts skjorter brugt til arbejdsskjorter på daglig basis og er et perfekt standard piece i enhver garderobe. Gennem deres erfaring med arbejdstøj, har de udviklet skjorter som er designet til at arbejde i. Deres slidstærke skjorter kan både bruges til håndværkere, i servicebranchen eller normalt fritidsbrug.  

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.