Carhartt work pants

Carhartt har siden 1889 fokuseret på at udvikle modstandsdygtigt arbejdstøj. Særligt Carhartts work pants er et fremragende valg for dem, der søger holdbare og funktionelle arbejdsbukser. De er lavet af robuste materialer, der er designet til at modstå slitage, så du kan stole på, at dine Carhartt work pants vil holde længe. Hos Feiber har vi et stort udvalg af arbejdsbukser fra Carhartt. Vores udvalg inkluderer mange forskellige farver, designs og størrelser, så du kan være sikker på at finde et par bukser, der passer til din personlige stil.

Carhartt work pants – det ideelle valg til hårdt fysisk arbejde

Carharts work pants er skabt til brug i situationer, hvor at der udføres hårdt fysisk arbejde. Materialevalget i bukserne er designet til at modstå slitage, og de mange lommer gør dem funktionelle til opbevaring af diverse grej. Carhartt steel cargo outdoorbukser er kendetegnet ved den gode bevægelsesfrihed og mange funktionelle lommer. Lommerne er forstærket med Corduca® – og det samme gælder for knæene, som også er designet med plads til knæpuder i et indvendigt rum. Bukserne er særligt brugt af mange håndværkere, da de mange udvendige lommer er særligt nødvendigt og funktionelt. 

Stilfulde og funktionelle arbejdsbukser til hverdagsbrug

Udover at være særlig egnet til brug af personer med hårdt fysisk arbejde, så er Carhartts work pants også ideele til brug i dagligdagen. Bukserne er særligt funktionelle, men det lever også op til at være stilfulde i en moderigtig garderobe. Bukserne findes i et væld af designs, så du selv kan finde et par, der matcher din personlige stil. Carhartts work pants er lavet af robuste materialer, så du er sikker på at de kan holde til et langvarigt og dagligt brug.   kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.