Arbejds t-shirts

En god arbejds t-shirt er et must-have, når det kommer til arbejdstøj. Den skal være slidstærk, behagelig og samtidig give dig den frihed og bevægelsesfrihed, som du har brug for i din arbejdsdag. Har Feiber tilbyder vi et bredt udvalg af arbejds t-shirts fra Carhartt, som både leverer stil og komfort. Brandet er kendt for at producere arbejdstøj i høj kvalitet – og deres arbejds t-shirt er ingen undtagelse. Vores udvalg af arbejds t-shirts består af modeller med forskellige funktioner og designs, så du kan finde den, der passer bedst til dine arbejdsopgaver og behov.Komfort og bevægelsesfrihed med Carhartt arbejds t-shirt

Carhartt er kendt for at producere kvalitets arbejdstøj, der både er slidstærkt og samtidig giver en god komfort og bevægelsesfrihed. Carhartts arbejds t-shirt er ingen undtagelse. Ved brug af disse kan du udføre dit arbejde uden nogen begrænsninger. Carhartt force block logo kortærmet t-shirt er et glimrende eksempel på en arbejds t-shirt, der både har svedtransporterende hurtigtørrende og smudsafvisende egenskaber. Force® Anti-Odor teknologien sørger for antimikrobielle egenskaber, så lugtet i produktet bekæmpes. Derudover er den også udviklet med Stain Breaker® teknologien, som giver arbejds-t-shirten en smudsafvisende overflade og frigiver lettere pletter på trøjen. Til sidst giver FastDry® teknologien t-shirten hurtigtørrende egenskaber, for en bedre komfort hele dagen. Alt i alt kommer Carhartts arbejds t-shirt med en masse funktionelle teknologier, som gør dem ideelle til brug i mange arbejdsmiljøer-

Vælg den rigtige arbejds t-shirt til dit arbejdsmiljø

Når du arbejder, er det vigtigt at bære arbejdstøj der passer til dit gældende arbejdsmiljø og behov. Hos Feiber forstår vi vigtigheden af at have det rigtige arbejdstøj, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af arbejds t-shirts i forskellige materialer. Når du vælger en arbejds t-shirt, bør du overveje hvilket materiale du foretrækker, ift. t-shirtens åndbarhed, bevægelsesfrihed og slidstyrke. Vores udvalg af arbejds t-shirts består af materialer som bomuld og polyester, der er udviklet til at kunne modstå hverdagens belastninger. Når du vælger din arbejds t-shirt, bør du også kigge ind i, hvilke af Carhartts forskellige teknologier, som er implementeret. Har du eksempelvis behov for en arbejds t-shirt med sved- og fugttransporterende egenskaber, så kig efter Fast Dry-teknologien fra Carhartt. Med denne teknologi får du en arbejds t-shirt, der er udviklet med hurtigtørrende materialer, kombineret med mikrobielt indhold, som modvirker svedlugten. Carhartt force kortærmet t-shirt med lomme er udviklet med denne teknologi, hvilket gør den ideelt til brug for mange, der udfører praktisk arbejde. 

Komfortabelt arbejdstøj: T-shirts til dagligt brug

Komfortable arbejds t-shirts er alfa og omega for enhver effektiv og behagelig arbejdsdag. Når det kommer til dagligt brug, er arbejds t-shirts designet med fokus på at levere optimal komfort, uden at gå på kompromis med holdbarheden. Mange arbejds t-shirts er fremstillet af åndbare materialer, der giver luftcirkulation og forhindrer overophedning – hvilket gør dem ideelle til lange arbejdsdage. Vores arbejds t-shirts kommer derudover i utallige farver, nogle med tryk og logo og andre helt neutrale og ensfarvede. Du finder derfor noget for enhver smag i vores udvalg. 

Funktionelle og slidstærke arbejds t-shirts

Når valget kommer til arbejdstøj, bør man altid prioritere at vælge materialer, som er kendt for deres funktionalitet og høje slidstærke evne. Vores udvalg består af mange forskellige Carhartt t-shirt, som består af kvalitetsmaterialer med høj holdbarhed. Ønsker du arbejds t-shirts i svedtransporterende materialer, så tjek fx Carhartt force kortærmet t-shirt med lomme ud. Denne kommer i en Force® FastDry® teknologi, som bidrager til et hurtigtørrende materiale kombineret med mikrobielt indhold, som modvirker svedlugt. Samtidig gør Stain Breaker®  teknologien overfladen smudsafvisende. Carhartts t-shirt er derfor oplagt som arbejds t-shirts på grund af integrationen af forskellige teknologier i materialerne.

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.