Menu

kort logoer

Tøj til kvinder

Hos Feiber ved vi, at det kan være en udfordring at finde arbejdstøj og outdoor-beklædning i høj kvalitet, til kvinder. Derfor har vi håndplukket et bredt udvalg af funktionelt og slidstærkt tøj fra Carhartt. Du finder et bredt udvalg af Carhartt kollektioner, til enhver anledning. Mange brands forhandler shorts, leggings og bukser til hverdagsbrug – men hvor finder man tøj til kvinder, der kan holde til vandreture, byggeri, havearbejde og andre scenarier, hvor man risikerer at ødelægge og slide sit tøj? Carhartt har et bredt udvalg af gode muligheder, beregnet til kvinden der elsker udendørslivet – leder du efter t-shirts, jeans, hættetrøjer, leggings eller andet til hverdagsgarderoben, har vi også udvalget her hos Feiber. 

Filter

Filtrer efter pris
Filtrer efter pris

Viser 1–15 af 92 resultater

Stort udvalg af Carhartt tøj til kvinder 

Når det kommer til holdbarhed, er Carhartt det bedste sted at købe tøj, især til dig der kan lide at være aktiv i din hverdag. Carhartt er især kendt for deres leggings til kvinder. Mærkets lette, højtaljede leggings er perfekte til både sommer og vinter. De er produceret i svedtransporterende stof, der bekæmper sved og lugt. De er udviklet med ultra-strækstof mellem benene for at give dig al den bevægelsesfrihed, du har brug for – om end du rider på heste, klatrer på stiger eller bare foretager dig andre aktive outdoor-aktiviteter. Blandt vores Carhartt tøj til kvinder, finder du også de populære overalls. Carhartt overalls er lavet med fokus på holdbarhed, i stærkt letvægtigt canva-stof og strækteknologier, der sikrer dig stor bevægelsesfrihed, uanset hvad du laver. Læs mere om teknologierne i Carhartts tekstiler her. 

Find arbejdstøj til kvinder 

Som kvinde i bygge, industri eller håndværkerbranchen, kan det være svært at finde arbejdstøj med den rette pasform. Længe har udvalget af arbejdstøj været præget af, at branchen har været mandsdomineret. Det er der heldigvis blevet lavet om på de seneste år, og udvalget til kvinder er stadig stærkt stigende. Hos Feiber tilbyder vi f.eks både arbejdsbukser, overalls, jakker og praktiske arbejdsbælter, så du bliver klædt godt på, uanset branche. Pasformen af ens arbejdstøj har stor betydning for din komfort i dagligdagen – og den skal man ikke gå på kompromis med, når ens hverdag er fysisk krævende. Vores arbejdstøj er figursyet til kvindelige former, så du er sikret optimal bevægelsesfrihed i dit arbejde. 

Besøg vores showroom og prøv vores udvalg 

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, eller ønsker du blot at prøve tøjet på, er du altid velkommen i vores store Carhartt showroom. Her sætter vægter vi den gode oplevelse højt – mangler du eksempelvis inspiration til hvilket arbejdstøj der er praktisk for netop din branche, skal du ikke tøve med med at besøge os. Vi byder altid på en kop kaffe og gode råd omkring Carhartts materialer og teknologier. Udover outdoor- og arbejdstøj, har vi også et stort udvalg af tilbehør, i form af bl.a. sikkerhedssko, briller og bælter, så du kan blive klædt på fra top til tå. 

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.