Menu

kort logoer

Carhartt hoodie

En Carhartt hoodie er både essentielt til arbejds- og hverdagsgarderoben. En Carhartt hoodie er praktisk til de dage, hvor det er for koldt uden jakke, men for varmt med. Den er også god til helt kolde dage, som et mellemlag mellem undertrøje og jakke. Den kan både bruges inde og ude. Den fungerer også rigtig fint til en lidt køligere sommeraften. Carhartt hoodies kommer med flere forskellige teknologier, som giver ekstra værdi til din hoodie. Du finder bl.a. vores Force® teknologi i vores hoodies, som gør hoodien ekstra bevægelig og med en smudafvisendefinish, hvilket gør den nemmere at holde ren efter vask. 

Carhartts hoodies og sweatshirts kommer i en række forskellige stilarter, samt farver med og uden logo tryk. Du kan også få hoodies med og uden lynlås alt efter hvad du foretrækker. Hvis du ikke ønsker hætte på din trøje, kan du altid prøve en carhartt crewneck trøje.

Filter

Filtrer efter pris
Filtrer efter pris

Viser alle 10 resultater

Behagelig hoodie

Hoodies er typisk fremstillet i en blød og varm bomuldskvalitet eller i en blanding af bomuld og polyester. Det gør hoodien super komfortable og ideelle til mange forskellige formål. Nogle modeller er kraftige og fremstillet med henblik på, at du kan holde varmen, mens andre er tynde, lette og strækbare, hvilket gør dem yderst velegnede til forskellige fysiske aktiviteter. 

Alle Carhartt hoodies har et blødt interiør, som holder dig varm og afslappet. Du får også en kænguru lomme eller sidelommer på de fleste hoodies, som giver dig ekstra plads til dine ting. Du vil også kunne finde en mobilholder i bl.a. vores Carhartt Force delmont hættetrøje

Carhartt hoodie med logo tryk

Hvis du ikke kun er til de mere diskrete hoodie modeller uden logo tryk, kan du prøve en af vores mange carhartt hoodies med logo tryk. Du kan både få logo tryk over brystet eller op langs ærmet. 

Vand- og vindafvisende hoodie fra Carhartt

Er du på udkig efter en lidt mere teknisk hoodie, som kan bruges på arbejdspladsen, hvis vejret skulle melde en smule blæst og regn, som nok vil være umulig at undgå i løbet af en dansk vejr sæson. Her har vi udviklet vores Carhartt Windfigther, som er en blanding imellem en overgangsjakke og en hoodie. Den indeholder teknologierne RainDefender® og WindFigther®, som gør hættetrøjen vind- og vandafvisende.

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.