Arbejdstøj til mænd

Hos Feiber finder du et stort udvalg af arbejdstøj fra Carhartt. Carhartt har siden 1889 fokuseret på at udvikle tøj med ekstraordinær holdbarhed, pasform og komfort – dette er din garanti for tøj i højeste kvalitet. I vores udvalg kan du være sikker på, at der er taget højde for både sikkerhed og komfort. Vi har håndplukket vores sortiment, og står klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på. Du vil primært finde arbejdstøj fra amerikanske Carhartt, som er nogle af de førende i verden, når det gælder professionel og slidstærk beklædning. De er kendt for deres teknologier, såsom Rugged Flex teknologi for bedre bevægelighed, og Force teknologien, der bekæmper sved og pletter. Læs mere om de teknologier du bl.a. finder i vores arbejdstøj her. 

Find arbejdstøj fra Carhartt 

Vores udvalg af Carhartt er bredt, og du har både mulighed for at bestille arbejdstøjet hjem her fra feiber.dk, eller besøge vores ekstraordinære Carhartt showroom. Er du eksempelvis i tvivl om størrelsen, eller ønsker du blot at mærke kvaliteten inden du beslutter dig, kan du altid besøge os i Hvidovre. Vores personale står klar til at klæde dig på, uanset hvilken branche du kommer fra, og hvilke opgaver du skal udføre. Leder du efter overalls, arbejdsbukser, veste, jakker eller et par gode sikkerhedssko, finder du det hos os. Vi tilbyder desuden, at du kan købe arbejdstøj via din byggemarkedkonto, hvis du har konto hos dansk byggemarked. 

Stort udvalg af sikkerhedsudstyr 

Arbejdstøj er meget mere end komfort og slidstærke materialer – det skal også være med til at beskytte dig. Hos Feiber finder du bl.a. også sikkerhedssko, fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet, såsom Carhartt, Reebok og Steel Blue. Alle sikkerhedssko er udstyret med både sømværn og tåværn, så du er beskyttet hvis du træder på noget skarpt, eller taber noget tungt over dine fødder. Mange af vores sikkerhedssko fås som lette og behagelige sneakers – du undgår derfor at dine fødder føles tunge og trætte, efter en lang arbejdsdag i sikkerhedssko. Foruden sikkerhedssko, forhandler vi også smarte sikkerhedsbriller fra Carhartt, samt værktøjsbælter, så du kan holde orden i dit værktøj. 

Vi har arbejdstøj til flere forskellige brancher 

Vi ved hvor vigtigt det rigtige arbejdstøj er for din dagligdag. Vi har valgt sortimentet med omhu, og med fokus på intelligent og praktisk design. Vi har den optimale beklædning både inden for håndværk og industri – om end du er til det klassiske look, eller ønsker et mere moderne. Du kan altid søge rådgivning hos os, så hjælper vi dig med at vælge det rigtige til netop din branche. Hvert eneste erhverv, stiller forskellige krav til arbejdstøjet – lommekonstruktioner, polstringer og lynlåse bør hver gennemtænkt ned til mindste detalje. Tøv ikke med at kontakte os, eller besøge vores showroom, for mere vejledning. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.