Carhartt sweatshirts 

Feiber tilbyder et bredt udvalg af Carhartt sweatshirts til både mænd og kvinder. Hættetrøjerne er ideelle til de dage, hvor jakken er for varm til at udføre sit arbejde i. Carhartts sweatshirts fås i en række forskellige farver, typer og tekstiler, så du vil med garanti finde en god og holdbar sweatshirt, der dækker dit behov. Vores udvalg af sweatshirts til både mænd og kvinder, fås både med og uden lynlås. Du kan også vælge pullover modeller, eller designs med både store og små grafiske logo print. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at din Carhartt sweatshirt  vil være skræddersyet til at sikre god komfort og bevægelighed, så du ubekymret kan foretage dig hverdagens fysiske gerninger. Det kom næppe som en overraskelse, at Carhartts design også blev adopteret af street- og hiphop kulturen. Mange betragter i dag Carhartt som værende ‘tøjbrandet for alle’.

Find sweatshirts fra Carhartt til både arbejde og fritid 

Du kan stadig nyde godt af Carhartts gode kvalitet og komfortable bevægelighed, selvom du ikke er på arbejde. Efter en lang dag, med hårdt arbejde, kan det være rart at iklæde sig en behagelig sweatshirt af ordentlig kvalitet, både hvis fritiden byder på flere fysiske aktiviteter, eller en afslappende aften på sofaen. En hættetrøje i god kvalitet, er efterhånden blevet en solid del af de flestes basisgarderobe, hvilket er forståeligt, taget alle dens anvendelsesmuligheder i betragtning. En god sweatshirt giver dig mulighed for at bevæge dig frit og komfortabelt hele dagen igennem.  

Carhartt sweatshirts med eksklusive Carhartt teknologier 

Når du vælger en Carhartt sweatshirt, kan du samtidig nyde godt af Carhartts specielt udviklede teknologier, som sikrer endnu bedre komfort og en behagelig oplevelse. Flere af Carhartt sweatshirts hos Feiber, er udviklet med Carhartts såkaldte Rugged Flex teknologi, der sikrer en høj bevægelsesfrihed, ved hjælp af den ekstra ‘stretch’ som er inkopereret i sweatshirtens tekstiler. Du kan også få sweatshirts med den populære Force teknologi, hvilket betyder at produktet er svedtransporterende, med Carhartts FastDry-teknologi. Disse sweatshirts er perfekte til hård fysisk aktivitet, der giver sved på panden. Force produkterne har også egenskaben ‘Stain Breaker’, der mindsker risikoen for genstridige pletter, men også kan bekæmpe lugt. Den smudsafvisende finish, gør det nemt for dig at vaske både snavs og pletter af trøjen. Skal du bruge din sweatshirt udendørs, indeholder enkelte sweatshirts teknologierne “Rain Defender” og “Wind Fighter”, der gør den henholdsvis vand- og vindafvisende. Du behøver derfor nødvendigvis ikke at have en jakke ud over din sweatshirt, selvom du begiver dig ud i det omskiftelige danske vejr. 

Stort udvalg af slidstærke og komfortable sweatshirts 

Hos Feiber vil du finde et udvalg af sweatshirts, både med og uden hætter. De fleste af vores sweatshirts med hætter, har tredelte hætter, hvilket betyder af hætten er syet med 3 lags stof. Dette sikrer en mere fast og robust form, som har sværere ved at glide tilbage i blæsevejr. Denne funktion findes f.eks på vores populære Carhartt Sleeve Logo Hooded Sweatshirt. Du vil også her på siden finde et udvalg af crewneck sweatshirts i gode basisfarver, som passer til de fleste anledninger. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.