Hundesnor

Med en stærk hundesnor fra Carhartt tilgodeser du ikke kun din hunds sikkerhed. Med en kraftig snor og et godt greb, kan træk og belastninger fra hunden modstås. Du sørger samtidig for, at du altid har dit kæledyr tæt på dig. Hundesnorene kan bruges både til trænings- og sociale situationer eller til en af de daglige gåture i hverdagen.

I vores sortiment finder du snore med forskellige funktioner. Du kan få remme med reflekser og kraftige farver. Det hjælper til en bedre synliggørelse, når du befinder dig i områder med ingen eller svag belysning. Du kan også finde tolags snore, som sikrer en optimal holdbarhed. Vi har snore i forskellig bredde afhængigt af, hvilken størrelse din vovse har. Vi har hundesnore med vandafvisende egenskaber til turene udenfor på en våd regnvejrsdag. Blandt vores udvalg finder du snore i forskelligt design, farver og mønstrer, så du kan finde en, der passer til din smag.

Hunde har brug for at blive stimuleret og være fysisk aktive i hverdagen, så du går ikke helt galt i byen med Carhartts produkter, heller ikke når det kommer til hundeudstyr. Hos Feiber forhandler vi nemlig flere forskellige slags udstyr til hunde. Du kan både finde praktisk udstyr til dagligdagen eller legetøj, som både kan være til underholdnings brug, men også være en metode til at reducere stress. Legetøj kan også hjælpe med at forbedre koncentrationen hos dit kæledyr. Vi har sørget for det bedste til din vovse, når det kommer til produkter i høj kvalitet.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.