Carhartt bukser

Hos Feiber har vi et bredt udvalg af Carhartt bukser til både mænd og kvinder. Her på siden finder du Carhartt bukser som du med fordel kan benytte på arbejde, til hverdag eller til outdoor. Ønsker du bukser med en god og behagelig pasform, kan du gå på opdagelse her på siden blandt vores ikoniske og klassiske Carhartt bukser. De fire grundlæggende typer af Carhartt bukser kan inddeles i følgende: Jeans, cargobukser, bukser og arbejdsbukser.

Carhartt bukser til den modebevidste forbruger

Udover arbejdstøj, producerer Carhartt kvalitetsbevidste hverdags bukser og jeans i forskellige styles. Vi udbyder bukser som har lige ben, som Carhartt rigby straight fit bukser – men også stretchy jeans med en mere tæt pasform, som Carhartt rugged flex straight cowboybukser. Vi stræber efter at udbyde et bredt udvalg af Carhartt bukser, så du kan finde den style, du netop leder efter. 

Praktiske bukser til arbejdsbrug

Carhartt har siden mærkets oprindelse specialiseret sig i produktion af arbejdstøj til mænd og kvinder. Med arbejdsbukser fra brandet er du derfor sikret stærkt funktionelt og arbejdsdygtig tøj, der kan tåle slid og brug. Har du brug for et par arbejdsbukser med mange lommer og tykkere materiale, så tjek Carhartt steel cargo outdoorbukser ud. Disse egner sig især til tømrerarbejde pga. de forstærkede knæ med rum til knæpuder. Bukserne er testet i mange år, så du er sikret et stykke tøj, der kan holde i selv hårdt terræn. En lignende model er Carhartt multipocket ripstop arbejdsbukser. Disse egner sig perfekt til udendørs brug og varmere vejr, og er udstyret med praktiske og funktionelle lommer til alt slags værktøj. 

Carhartt – slidstærkt arbejdstøj siden begyndelsen

Det hele startede tilbage i 1989, da Hamilton Carhartt begyndte at lave arbejdstøj til de hårdtarbejdende jernbanearbejdere. Dengang var der nemlig et stort behov for slidstærkt arbejdstøj, som var modstandsdygtigt og ikke mindst holdbart. Dette kunne Hamilton Carhartt levere, hvilket blev starten på hans store success. Den dag i dag, kan du få Carhartt arbejdstøj til stort set alle erhverv og du kan endda også bruge Carhartt til outdoor eller til hverdag. Hos Feiber kan du finde alt fra Carhartt bukser til Carhartt huer. Du kan altså klæde dig i Carhartt fra top til tå – uanset om du skal på arbejde eller ud i naturen.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.