Carhartt strømper

Carhartts strømper er kendt for at være meget behagelige og holdbare. De er lavet af materialer i høj kvalitet, som gør at de kan bruges dagligt, selv i hårde forhold. Strømperne er lavet for at give en god støtte til fødderne, hvilket gør dem populære blandt folk, som står meget op i løbet af arbejdsdagen. Strømperne har også en god åndbarhed, så dine fødder holder sig tørre og behagelige. Hos Feiber forhandler vi et stort sortiment af Carhartts strømper i mange forskellige farver og modeller. Se vores udvalg herunder.

Carhartt strømper til både mænd og kvinder  

Hos Feiber udbyder vi Carhartt strømper til både mænd og kvinder. De fleste af strømperne i unisex farver og størrelser, men ønsker du et par strømper med smallere pasform, så udbydes Carhartt ankelstrømper til kvinder. Disse er Carhartts bud på et kvalitets strømper til kvinder, som ønsker god åndbarhed, samt støtte ved hælen. Strømperne er udviklet i slidstærke materialer, som gør at de holder i lang tid og ikke vrider. Derudover findes de i forskellige farver, så du kan finde det par, som passer perfekt til dig og din smag.  

Strømper i forskellige længder og størrelser

Carhartt forstår sig på at møde mange behov i udviklingen af deres kollektion af strømper. Carhartt strømperne fås nemlig i et bredt sæt størrelser og længder. Størrelserne findes i Medium (str. 38-42), Large (42,5-45,5) og XL(46-49,5). Derudover findes strømperne både lowcut (ankel), quarter (over anklen), crew og i boot length. Så lige meget hvilken størrelse og længde sokker du leder efter, har Carhartt et par til dig.     

Carhartt uld, performance & sherpa strømper

Carhartts strømper findes i et væld af forskellige modeller, som alle er udviklet til forskellige formål. Ønsker du et par varme sokker, så anbefales Carhartt uld sokker. Disse er specialt udviklet til koldt vejr, da merinouldet naturligt regulerer temperaturen og holder fødderne tørre og varme. Hvis man leder efter et par strømper, som egner sig til mere bevægelse og sport, så anbefales Carhartts force strømper. Disse er udviklet med en force teknologi, som gør dem svedtransporterende og hurtigtørrende med anti-mikrobielle egenskaber. Derudover sikre de god støtte ved hælen og anklen. Udover disse to findes stadig et væld af forskellige modeller af strømper fra Carhartt. Tjek vores udvalg ud på siden her for mere inspiration.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.