Carhartt arbejdstøj

Carhartt har siden 1889 fokuseret på at udvikle professionelt og slidstærkt arbejdstøj, i høj kvalitet. De var nogle af de første i USA, til at specialisere sig i arbejdstøj. Siden dengang er de blevet et af de førende mærker inden for arbejdstøj i hele verden, med god grund. Arbejdstøj fra Carhartt er kendetegnet ved en god og slidstærk kvalitet, kombineret med høj komfort og bevægelighed, under fysisk aktivitet. Carhartt introducerede i 1915 det slidstærke ‘brown duck’ stof. Duck stof er et kraftigt lærredsvævet stof, lavet af bomuld. Den tætte trådstruktur, gør det ekstremt holdbart og nemt at passe på. Stoffets ekstra ‘sejhed’ gør det både vand og vindafvisende. Siden Carhartt introducerede det slidstærke duck tekstil til arbejdstøj, har de udviklet 8 forskellige variationer af stoffet. Med karakteristiske egenskaber, lige fra stofstyrke, vægt, stivhed og farve til de avancerede teknologier, der bruges til at styrke tøjet, er der slidstærkt bomuld til enhver arbejdsopgave. Dette er beviset på at god kvalitet der fungerer, aldrig går af mode. Tøjets lange levetid er alfa og omega, og der bliver derfor ikke gået på kompromis med kvaliteten af bomuld. Køber man arbejdstøj fra Carhartt, har man derfor investeret i et fornuftigt arbejdssæt. I starten vil det kraftigt vævede boumuld skabe en stivhedsfornemmelse når du tager tøjet på. Dette vil tilpasse sig til din krop med tiden, jo mere man har det på og bevæger sig i det. Den grundige konstruktion og gennemtænkte design i flere af Carhartts design, siges at give tøjet livslang holdbarhed. 

Stort udvalg af Carhartt arbejdstøj hos Feiber

Her på siden finder du vores udvalg af Carhartt arbejdstøj. Du kan finde vores udvalg af slidstærke og justerbare Carhartt bib overalls, med lommer til både elektronik og tommestok. Hvis du leder efter en varm fleecejakke eller jakke hvor form, bevægelighed og funktion er i fokus til arbejde udendørs, kan vi f.eks anbefale vores jakker med teknologien Full Swing. Full Swing jakker ser traditionelle ud, men deres design er konstrueret således, at der er ekstra stræk i stoffet, så man lettere kan bevæge sig. Læs mere om Carhartts teknologier her.

Praktisk og funktionelt arbejdstøj i høj kvalitet 

Carhartt arbejdstøj er populært inden for mange forskellige erhverv. Det praktiske arbejdstøj har tiltrukket fans inden for f.eks. både byggeri, skovhugning, landbrug, fiskeri og jagt. Det alsidige udvalg af arbejdstøj, gør det muligt for Carhartt at ramme et bredt publikum. Foruden deres slidstærke materialer og førende teknologier, har Carhartt arbejdstøj et genkendeligt og tidløst look. Kollektionerne kommer i afdæmpede og neutrale farver, der leder tankerne hen på skov og natur. Mange vil især forbinde Carhartt med de karakteristiske sennepsgule, brune, sorte, grønne, blå og varme røde/orange farver. Ofte vil du kunne finde arbejdsbukser- og jakker, som matcher i både farve og materialer. 

Carhartt arbejdstøj for både mænd og kvinder 

Hvad end du leder efter arbejdsbukser, veste, jakker, overalls eller sikkerhedssko, kan du finde arbejdstøj til stortset alle formål fra Carhartt. Med Feibers udvalg af Carhartt arbejdstøj, er du sikret et solidt udgangspunkt for krævende fysisk arbejde. Siden Carhartts etablering, har fokusset været på arbejdstøj til mænd. Dette blev der lavet om på i år 2000, hvor de lancerede deres første kollektion til kvinder. Her på Feiber finder du derfor et stort udvalg af slidstærkt, komfortabelt og holdbart Carhartt arbejdstøj til både mænd og kvinder. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.