Carhartt smækbukser

Her på siden kan du se vores udvalg af Carhartt smækbukser til både mænd og kvinder. Du finder dem i adskillige farver, former og størrelser. Vores mest klassiske modeller er lavet i ren bomuld, som gør dem utrolig behagelige at have på. De er alle lavet i slidstærke materiale, som gør at de kan holde i mange år, selv efter mange vaske. Hvis du er på udkig efter et par slidstærke og holdbare bukser, som sidder utrolig behageligt og har en afslappet pasform, så er du landet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse her på siden og find dine favorit smækbukser fra Carhartt, som du med garanti vil have glæde af i mange år frem. 

Klassiske og populære Carhartt smækbukser

Vores klassiske og mest populære modeller er enten lavet i ren bomuld eller i denim. Fælles for begge slags er de gode funktioner, praktiske detaljer og selvfølgelig en hel suveræn slidstyrke. Materialet i vores bomuldssmækbukser indeholder i nogle tilfælde en smule stretch, for at give dig en bedre bevægelsesfrihed. Der er også rigelig med plads til opbevaring af telefon, pung, nøgler, værktøj eller hvad du ellers kan finde på at tage med dig. Hver sæson opdateres eksisterende styles eller nye styles kommer til. Vi oplever derfor ofte at nye varianter i form af farver tilføjes til sortimentet. Andre gange opdaterer Carhartt deres smækbukser med tilføjelse af en lomme eller blot en ændring i placering af en lomme. Du kan derfor opleve at dine favorit par, købt for 10 år siden, ikke længere fås den dag i dag. Man har desuden valgt at bibeholde nogle af de originale detaljer fra de allerførste smækbukser – R01 overalls. Du finder blandt andet et lille knaphul til lommeur på fronten af enkelte modeller. Derudover kan du på vores udvalg til kvinder, finde et lille blyantshul på fronten ved brystlommerne. 

Historien bag 

Vidste du, at det første produkt Carhartt udviklede, var smækbukser? også kaldt overalls. Hamilton Carhartt, som er geniet bag mærket du kender i dag, startede i en alder af blot 29 år. Du kan læse historien om Carhartt her. Historien om bukserne startede dog således:

Ved at tage imod forslag fra jernbaneingeniører begyndte Hamilton Carhartt at lave sit første arbejdstøj i 1889. Siden dengang er der tilføjet et par teknologier, men formålet har og er stadig det samme efter 130 år: At lytte til kunderne og give hårdtarbejdende mænd og kvinder det bedste arbejdstøj.

Stort udvalg af forskellige Carhartt smækbukser

Vores klassiske Carhartt smækbukser giver beskyttelse fra bunden af dit skæg til hælene på dine fødder. Du finder dem både i denim og i bomuld og i forskellige varianter såsom farver og størrelser. Uanset vind og vejr, går du aldrig galt i byen med vores udvalg. Vi har også modeller, som holder stand gennem vind, let regn og flere sæsoner med hårdt arbejde. Robuste og slidstærke med quiltet foring fra taljen og ned. En utrolig varm buks som isolererer godt under moderate kolde forhold. 

Udviklet på teknologi

Med udviklingen, er nye teknologier såsom Rugged Flex ® teknologien kommet til. Den indbyggede stretch teknologi giver dine smækbukser en ny form for bevægelsesfrihed. Du kan du bøje dig og bevæge dig mere frit. Det giver dig mere frihed i dit arbejde, når du eksempelvis skal række ud efter et stykke værktøj. Eller når du er ude i naturen med familien. 

Ønsker du et par funktionelle, praktiske og behagelige smækbukser, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.