Carhartt arbejdsbukser

Er du på udkig efter Carhartt arbejdsbukser, er du landet det helt rigtige sted. Hos Feiber har vi arbejdsbukser fra Carhartt til alle erhverv, i forskellige farver, former samt størrelser. Har du behov for ekstra lommer, kan du vælge vores arbejdsbukser med hængelommer og har du behov for arbejdsbukser med plads til knæpuder, har vi også det. Alle vores Carhartt arbejdsbukser er lavet i slidstærke materialer, som sikrer arbejdsbukser i høj kvalitet. De fås med mange gode og utrolig praktiske detaljer, lommer og med god komfort. Har du svært ved at finde arbejdsbukser med god pasform og og i et flot design, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med et par, som både kan bruges på arbejdet og i fritiden.

Hos Feiber kan du købe arbejdsbukser online via vores webshop, eller i vores showroom, som ligger i Hvidovre. Har du behov for at prøve arbejdsbukser inden du køber dem, kan du gøre dette i vores showroom. Vælger du at købe arbejdsbukser i vores webshop online, har vi et stort udvalg af arbejdsbukser til både mænd og kvinder. Vi har altid hurtig levering og 100% kundetilfredshed. 

Stort udvalg af Carhartt arbejdsbukser

Hos Feiber finder du et bredt udvalg af arbejdsbukser i slidstærk kvalitet. Vi har arbejdsbukser til mænd og kvinder, håndværkerbukser, servicebukser, selebukser eller også kaldet smækbukser. Uanset hvilken type arbejdsbukser du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde et par som passer til dit behov og dit erhverv. Vi har vores klassiske håndværkerbukser, som kommer med to hængelommer, store cargo lommer, baglommer, lomme til tommestok og hvilke andre værktøjer som du ellers har behov for plads til. 

Fra byggepladsen til vandreturen 

Ønsker du slidstærke samt behagelige arbejdsbukser, så kan vi helt sikkert godt hjælpe dig. Vores udvalg af Carhartt arbejdsbukser er alle lavet til de hårdtarbejdende. Arbejdsbukserne er lavet til at modstå selv det værste slid, lige fra byggepladser til vandreture eller blot til havearbejdet. Vores Carhartt arbejdsbukser er lavet til både arbejde, men også til outdoor aktiviteter. Skal du på vandretur eller på et weekend eventyr, så er behovet for et par bukser som holder dig beskyttet, men som også giver bevægelsesfrihed, stor. Vores Carhartt arbejdsbukser gør arbejdet for dig, så du kan slappe af og gå på opdagelse. 

Forskellige typer af Carhartt arbejdsbukser 

Vores Carhartt arbejdsbukser tåler bestemt også at blive snavset. Du kan finde arbejdsbukser i neutrale farver, såsom grå, khaki, sort samt brun. Du finder også Carhartt arbejdsbukser med og uden teknologier.

Nogle af vores Carhartt arbejdsbukser indeholder flere teknologier og funktioner, som bidrager til enormt slidstærke og praktiske arbejdsbukser. Du finder blandt andet Carhartt Full Swing ® teknologien i mange af vores arbejdsbukser. Carhartt Full Swing ® teknologi tilbyder et patenteret design med stretch, som gør at du kan bevæge dig frit. Du skal derfor ikke bekymre dig om din påklædning, når du er på arbejde eller i naturen.

Carhartt fik fortalt, af hårdtarbejdende mænd og kvinder, at de ville have gear med mere stretch og restitution – og det fik de. Derfor er Carhartt Full Swing® udviklet til at forbedre din måde at bevæge dig på. Vores udvalg af Carhartt arbejdsbukser er derfor designet i slidstærke materialer, herunder mellemvægts bomuld og diverse bomuldsblandinger, som giver mulighed for mere bevægelsesfrihed. 

Med plads til knæpuder, multi funktionelle lommer, forstærkede knæ og mange flere detaljer, som sikrer at du kan udføre dit arbejde på bedst mulig vis. Det geniale bag Carhartt arbejdsbukser ligger i detaljerne. De bidrager til maksimal komfort, utrolig god bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Vigtigst af alt, så fås de ikke mere slidstærke.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.