Softshell jakker til mænd

En softshell jakke til mænd er en alletiders jakke, som kan bruges til flere forskellige lejligheder og mange forskellige slags aktiviteter. Især til foråret og efteråret er softshelljakker helt perfekte, da de er komfortable og udviklet til at holde vinden ude. Hos Feiber forhandler vi mange forskellige softshell jakker fra Carhartt, som er kendt for deres åndbarhed og vandafvisende egenskaber. Se vores udvalg af softshell jakker herunder.

Er softshell jakker vandtætte?

Softshell jakker er normalt vandafvisende, hvilket betyder at de kan modstå let regn. De er ikke nødvendigvis 100% vandtætte som regnjakker eller skaljakker, da de typisk er udviklet i materialer, som lader vandet glide af jakken. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at vandafvisningen kan variere mellem forskellige softshelljakker afhængigt af materialet. Vores Carhart super dux detroit jakke er udviklet i Rain Defender® teknologien, som sørger for en slidstærk og vandafvisende overflade, der lader vandet glide af jakken. Samtidig er den også udviklet med Carhartts Wind Fighter® teknologi, som har en membran, der gør jakken vindtæt. 

Forskellen på skaljakker og softshell jakker

Forskellen mellem skaljakker & softshelljakker er vigtige at forstå, da de hver især har deres egne respektive fordele. Skaljakker er især designet til at være ekstremt vind- og vandtætte. De er ideelle til brug i mere barske vejrforhold med nedbør. Softshelljakken derimod er især designet til at have en stor bevægelsesfrihed, åndbarhed og er meget fleksible. Selvom de også kan være vandafvisende, er de nødvendigvis ikke så vandtætte som skaljakker. Softshelljakker er derfor mere ideelle til aktiviteter, hvor bevægelsesfriheden er vigtig. 

 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.