Carhartt jeans

Hos Feiber har vi et stort udvalg af Carhartt jeans. Er du på udkig efter et par slidstærke jeans i et flot design og i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du Carhartt jeans i forskellige farver, former og i adskillige størrelser. Vi har jeans som er lavet i et straight fit og i relaxed fit. Med andre ord, har vi jeans som har stor benvidde og jeans som sidder mere tæt. Uanset hvad du er på udkig efter, er vi sikker på at have et par jeans som passer til dig, dit behov og dine ønsker. 

Carhartt jeans i høj kvalitet og behagelig pasform

Vores Carhartt jeans er holdbare og slidstærke. Alligevel er de utrolig afslappede i pasformen, således du både kan bruge dem på arbejdet såvel som derhjemme. Vi har jeans fra Carhartt som er konstrueret i et strækbart materiale, som bidrager til en øget bevægelsesfrihed. Dette er Carhartt Rugged Flex ® teknologien, som sørger for at du kan bevæge dig frit. Denne teknologi kombineret med en afslappet pasform, gør tilsammen at du får et par jeans med en enormt stor frihed til at bevæge dig frit. Uanset hvor du skal hen og hvad du skal lave. Udover at være tekniske og funktionelle, kommer vores Carhartt jeans med flere detaljer som gør dem enormt praktiske. Du finder blandt andet både forlommer, baglommer samt møntlommer. Med forstærkede bæltestropper, kan du med fordel benytte et af vores Carhartt bælter uden at være bange for syningerne ved stropperne skulle gå i stykker. 

 

Carhartt jeans – et must i enhver garderobe 

Det grundlæggende i enhver garderobe starter med et par gode Carhartt jeans. Siden 1889, hvor Hamilton Carhartt stiftede virksomheden, har fokus været på at producere slidstærkt arbejdstøj i høj kvalitet og til de hårdtarbejdende jernbanearbejdere. Ligesom at du finder Carhartt arbejdsbukser og arbejdsshorts i alle former og størrelser, kan du også få Carhartt jeans i forskellige former og størrelser. Du kan altså være sikkert på at finde et match uanset dit behov og dine ønsker. 

Vores Carhartt jeans fås med forskellige pasforme – nogen mere løstsiddende end andre. Uanset om du leder efter et par traditionelle jeans eller noget mere stilfuldt, så kan du være sikker på at vi har noget til dig. Carhartt jeans er lavet i et denim materiale, som er testet i marken under de mest ubeskrivelige og barske forhold, for at sikre at de kan tåle lidt af hvert, som du måtte udsætte dem for. For når du er på vej på arbejde – hvad end det er byggepladsen eller kontoret, skal du kunne være sikker på at vores Carhartt jeans holder uanset hvad. Mere robuste, slidstærke jeans får du ikke end Carhartt jeans. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.