HJÆLP DIN LOKALE HUS FORBI-SÆLGER I ET ORDENTLIGT SÆT TØJ

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi er gået endnu dybere ind i samarbejdet med Hus Forbi i den gode sags tjeneste. Du kan nu købe en Carhartt t-shirt med Hus Forbis identitet indført på. Hos Feiber sætter vi en ære i at støtte og state dette velgørende formål. Vi vil gerne bidrage til et bedre udgangspunkt for alle Hus Forbi-sælgere i Danmark. En aktiv Hus Forbi- sælger får hvert år adgang til sommer- og vintertøj, som giver dem de bedste forudsætninger for at være ude i vind og vejr. Det formål kan du bidrage til her. Hver gang der bliver købt en Hus Forbi t-shirt støtter du med 20 kroner direkte til sommer- eller vinter tøjet til en Hus Forbi-sælger.

Hvordan bidrager du til din LOKALE husforbi sælger?

Hver gang du køber en Hus Forbi t-shirt, støtter du med 20 kr. direkte til et sæt sommer- eller vintertøj til en sælger på gaden. Vi mener, det er vigtigt at alle Hus Forbi-sælgere er ordentlig klædt på til de forhold, som de dagligt møder på gaden.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.