Bukser til kvinder

Hos Feiber forhandler vi et stort udvalg af bukser til kvinder fra Carhartt. Vi forhandler både Carhartt jeans, arbejdsbukser og leggins. Et par kvalitets bukser fra Carhartt er essentiel i en modebevidst garderobe. Alt efter hvilken pasform og style du bedst kan lide, har vi hos Feiber et par Carhartt bukser til dig!Bukser til den modebevidste kvinde

Helt tilbage fra etableringen af Carhartt har brandet specialiseret sig i at udvikle arbejdstøj til mænd og kvinder. Siden da, har brandet udvidet deres portefølje med mere trendy og fashionabelt hverdagstøj. Carhartts arbejdsbukser har derfor nu præg fra begge verdenen, de er både funktionelle og praktiske – men også stilrene og trendy. Carhartts arbejdsbukser finder du både i denim, twill og stretch. Med Carhartts Crawford arbejdsbukser til kvinder er udviklet med Robust Flex® teknologien, som gør dem modstandsdygtige overfor slid. Bukserne kommer med lige ben og har en enkel pasform, som sikrer den gode bevægelighed. Udover at være egnet til arbejdsbrug, kan bukserne også benyttes til hverdagsbrug. 

Carhartt jeans og leggings til hverdagsbrug

Udover arbejdsbukser, har Carhartt også et stort sortiment af både jeans og leggins til kvinder. Carhartts leggins er et must under Carhartts arbejdsbukser eller blot til brug af alene. Carhartts leggins er udvundet i et tykkere materiale, takket være Forcer® teknologien, som får dig til at føle dig godt tilpas hele dagen. Med FastDry® stoffet får du også et par leggins, som har en svedtransporterende effekt og giver en god komfort og fleksibilitet. Med Carhartts force dameleggins, er du også garanteret et stykke beklædning, som har en lang levetid. 

Brandet bag tøj af høj kvalitet

Carhartt har siden 1889 været på en mission, som har handlet om at fremstille det bedste og mest holdbare arbejdstøj på jorden. Med Carhartts bukser er du sikret tøj til både arbejds- og hverdagsbrug, som er produceret i slidstærke og funktionelle materialer. At investere i et par kvalitets Carhartts bukser, er derfor en god ide, hvis du vil have tøj der skal holde til langsigtet brug.kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.