Skofedt

Her finder du skofedt fra Blue Steel til lædersko. Godt fodtøj af en god kvalitet som kan holde til lidt af hvert, er essentielt for fødderne, da vi ofte bruger tiden i de samme sko. Når du først har købt nye sko i en god kvalitet, er det vigtigt at pleje dem regelmæssigt med den rigtige skopleje. Især i efterårs- og vintermånederne, hvor er vejret er ustadigt, har de brug for lidt ekstra kærlighed.

Skopleje er med til at beskytte fodtøjet. Med systematisk pleje får man sko, som er beskyttet både mod skader og som bevarer sit gode udseende over tid. Skofedt til læder lægger en beskyttende barriere på dine sko. Det hjælper med dem med at modstå flydende væsker som vand, olie og andre kemikalier, som man kan komme i kontakt med i løbet af en dag. Især sikkerhedssko til arbejdsbrug har brug for god pleje, da de ofte er udsat for ekstra krævende forhold. Med skofedt beskytter du ikke kun dit fodtøj, du giver dem også nyt liv. For med fedtet som pudsemiddel bevarer skoenes sit udtryk i længere tid. Det tilfører det tørre læder smidighed og forhindrer at læderet bliver stift og sprækker. Samtidig giver fedtet dem en blank og poleret yderside. Fedtet påføres på en ren og tør overflade for at opnå den bedste effekt.

Hos Feiber kan du også finde andre produkter til at pleje dit fodtøj og dine fødder. Under vores kategori fodtøj, har vi sørget for produkter, der sikrer en optimal komfort og beskyttelse, så du kan komme godt igennem hverdagens udfordringer.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.