Carhartt cargo bukser

Hos Feiber finder du et bredt udvalg af Carhartt cargo bukser. Cargo bukser – også kaldet combat bukser stammer fra militærets oprindelse. Kendetegnet ved disse type bukser, er den løse og afslappede pasform samt de store lommer i hver siden. Vores Carhartt cargo bukser er og har altid været utrolig populære og ikoniske. Du finder dem i forskellige farver herunder army grøn eller khaki og sort. Her på siden finder du Carhartt cargo bukser i forskellige størrelser, så du kan være sikker på at finde et par som passer dig og dit behov. 

Øget bevægelsesfrihed med Carhartt cargo bukser

Carhartt cargo bukser er udviklet med Carhartt Rugged Flex ® teknologi, som bidrager til en øget bevægelsesfrihed. Årsagen til dette er et strækbart materiale, som gør at bukserne bevæger sammen med dig og ikke i mod dig. Carhartt cargo bukser er til dig, som ønsker en afslappet og komfortabel pasform. Med en lige benåbning, er det nemt at have et par høje arbejdsstøvler eller sikkerhedssøvler på, da bukerne blot foldes udover. 

 

Carhartt cargo bukser – perfekt til arbejde og outdoor

Carhartt cargo bukser kan både bruges som arbejdsbukser eller til outdoor. Bukserne giver dig nemlig alt det du har behov for uanset om du er på byggepladsen eller ude i skoven. Vores Carhartt cargo bukser, kommer med store lommer med plads til værktøj og diverse ting du måtte have behov for. De er lavet i slidstærke materialer, som tåler lidt af hvert. De store caro lommer er lavet med “drop in” åbning i toppen, som giver en nem adgang til lommen. Foruden store lommer i hver side, får du også store cordura baglommer. Alt i alt er der altså ikke sparet på lommerne, når det kommer til vores cargo bukser. Udover de praktiske og store lommer, er vores Carhartt cargo bukser Cordura forstærket ved knæene og der er plads til knæpuder. Knæpuder benyttes ofte af håndværkere på byggepladser, men benyttes i høj grad også til outdoor, da man ofte går ned på knæ og ønsker at beskytte dem. 

Carhartt cargo bukser – et moderne alternativ til klassiske bukser

Vores Carhartt cargo bukser er alle lavet i et relaxed fit. Med andre ord, er de lavet i en afslappet pasform, som gør dem utrolig behaglige og komfortable. De er blevet enormt populære til hverdagsbrug, da de netop har denne løse, men behaglige pasform. Du kan med fordel have et par Carhartt cargo bukser på sammen med en Carhartt t-shirt eller en Carhartt sweatshirt. Så selvom det oprindeligt var lavet til militæret, så kan du være sikker på at cargo bukser er kommet for at blive. Det er i høj grad et moderne alternativ til de klassiske bukser eller jeans

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.