Vandrestøvler

Er du også blevet rigtig glad for længere gåture, eller en weekend i naturen, hvor du kan få lidt ro i sjælen? Hop i et par vandrestøvler, så vil dine fødder og krop også elske dig for det.

Her finder du fodtøj til den lette version af en vandretur – en weekendtur i skoven eller en mindre pilgrimsrute i den danske landskab. Det vigtigste når du vælger en støvle er pasformen, for du skal bruge skoen i mange timer, måske flere dage i træk. Vores vandrestøvler er lavet i kernelæder i et stilrent design, med forskellige teknologier såsom en vandafvisende overflade. Du sikrer dermed tørre fødder under hele turen, uanset vind og vejr. Vores udvalg af støvler er fra mærket Wolverine, der ligesom alle vores andre brands, har mere end 100 år på bagen og det ser du tydeligt i kvaliteten af produktet.

Vandrestøvler i høj kvalitet

Et par gode vandrestøvler er nok en af de vigtigste ting, når du skal dyrke friluftslivet, bruge naturen eller bare en på lidt længere skovvandring. Det er derfor vigtig du vælger en god støvle, for ellers vil turen hurtig blive en kort fornøjelse. Vandrestøvler er udstyret med specielle såler, der aflaster og støtter dine fødders muskulaturer. Alle vores støvler kommer med en sål som er antibakteriel, åndbar og vaskbar, du undgår derfor også de kommer til at lugte for meget, og endnu vigtigere er de nemme at vaske og vedligeholde. 

Mange modeller har også et højt skaft, der giver beskyttelse og støtte til dine ankler. Typisk vil naturen byde på skæve skråninger og et mere ujævnt terræn. Alt i alt skal en god støvle nedsætte risikoen for smerter, skader og andet ubehageligt. En støvle fra Wolverine kommer med et højt skaft, skridsikker ydersål og en ekstra forstærket bund, som lige giver det sidste, når du vandre gennem terrænet. Du skal typisk gå mange timer i træk, når du bevæger dig ud i naturen, og derfor kan det være en god ide at investere i en let variant. En letvægt model betyder ikke der nødvendigvis er undladt teknologier og materiale, som fjerner selve essensen af en vandrestøvle. Mange brand er blot blevet mere fokuseret på at lave en lettere version, for komfortens skyld. Det gør dig mere mobil og fleksibel i naturen. Det kan være svært at vurdere, hvornår en vandrestøvle føles let, og vil være forskellige fra person til person. Alle støvler du finder på siden her, er nøje udvalgt efter fleksibilitet tilpasset enhver person.

Se vores store udvalg fra Wolverine

Her finder du vandrestøvler til den lette version af en vandretur altså en weekendtur i skoven eller en mindre pilgrimsrute i den danske landskab. Det vigtigste når du vælger en vandrestøvle er pasformen, for du skal bruge skoen i mange timer, måske flere dage i træk. Vores vandrestøvler er lavet i kernelæder i et stilrent design, med forskellige teknologier såsom en vandafvisende overflade. Du sikrer dermed tørre fødder under hele turen, uanset vind og vejr. Vores vandrestøvler er fra mærket Wolverine, der ligesom alle vores andre brands, har mere end 100 år på bagen og det ser du tydeligt i kvaliteten af produktet. 

Find den rette pasform

Mange vandrestøvler har også et højt skaft, der giver beskyttelse og støtte til dine ankler. Typisk vil naturen byde på skæve skråninger og et mere ujævnt terræn. Alt i alt skal en god vandrestøvle nedsætte risikoen for smerter, skader og andet ubehageligt. En vandrestøvle fra wolverine kommer med et højt skaft, skridsikker ydersål og en ekstra forstærket bund, som lige giver det sidste, når du vandre gennem terrænet. Du skal typisk gå mange timer i træk, når du bevæger dig ud i naturen, og derfor kan det være en god ide at investere i en let vandrestøvle. En let vandrestøvle betyder ikke der nødvendigvis er undladt teknologier og materiale, som fjerne selve essensen af en vandrestøvle. Mange brand er blot blevet mere fokuseret på at lave en let vandrestøvle. Det gør dig mere mobil og fleksibel i naturen. Det kan være svært at vurdere, hvornår en vandrestøvle føles let, og vil være forskellige fra person til person. Alle vandrestøvler du finder på siden her, er nøje udvalgt efter fleksibilitet tilpasset enhver person.

Vandtætte vandrestøvler

Vi kender allesammen fornemmelsen af våde sokker i et par sko, der går ikke længe før vablerne begynder at komme, også er din tur nok på vej mod sin afslutning, hurtigere end forventet. Alle vores vandrestøvler er med en vandtæt membran.

Undgå vabler under turen

Vablerne under en vandring tur kan være rigtig svære at komme udenom, men du kan faktisk gøre rigtig meget for at undgå dette. Vi har lavet en kort huskeliste:

1) Find den rigtige pasform på dine vandrestøvle

2) Gå dine vandrestøvler til inden du bevæger dig på tur

3) Undgå fugtige og våde fødder under turen

4) Køb et par gode vandresokker

5) Lufttør dine vandrestøvler, når du holder hvil på turen

For at være på den sikre side, anbefaler vi altid at du medbringer vabelplaster, for skulle du være uheldig, kan du foregribe vablen inden det går helt galt. 

Vedligeholdelse

Vores vandrestøvler kommer i kernelæder samt med en vandtæt membran og det skal holdes ved lige, hvis du gerne vil give dine yndlings støvler et lidt længere liv. Vi har både imprægnering, læderfedt og andet tilbehør til dine vandrestøvler. Vores vandrestøvler fra Wolverine ligger ikke prismæssigt i den dyre ende, for hvad du kan give for en vandrestøvle, men selvom prisen ikke er skyhøj, så er kvaliteten af produktet. Du får alle nødvendige specifikationer og teknologier, som kræves i en god vandrestøvle. Med andre ord får du en vandrestøvle, som er value for money. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.