BLACK WEEKEND FRA D. 25.11.2022 – 28.11.2022 – SE TILBUD
Menu

ILDHU CPH er et nyt børnetøjsmærke til børn i alderen 3-10 år med en klar mission: at lave tøj der øger børnenes sikkerhed i trafikken og mørket.

Derfor har vi sat fuld smæk på synligheden på vores tøj med ekstra mange stærke reflekser i samme høje kvalitet som bruges til arbejdstøj. Men vi har også tilføjet selvlysende paneler på tøjet, som lyser af sig selv efter bare 5 minutter udenfor. Udover at ungerne synes der er ret sjovt, at lyse op som små, grønne tændstiksmænd, så øger panelerne også deres synlighed i områder uden gadebelysning eller andre eksterne lyskilder. Og skulle der komme en bil forbi, så er de selvlysende paneler også reflekterende. 

Alt sammen med til at sikre at dit barn bliver set i trafikken og mørket. Og hvis vi kan se hinanden, kan vi passe på hinanden.

Synlige børn i trafikken og mørket

Vidste du, at hvis du bruger reflekser, når du færdes i trafikken som fodgænger eller cyklist, så nedsætter du risikoen for at blive overset af en bilist med op til 85 procent?

Uden refleks er du først synlig på 25-30 meters afstand, mens du med refleks er synlig på 140 meters afstand, når bilen bruger nærlys. Omregnet til sekunder har føreren af bilen 10 sekunder i stedet for 2 sekunder til at reagere.

Så det gælder om at være synlig i trafikken og i mørket. Særligt børnene som stadig er nye i trafikken. Derfor har vi skuet helt op for synligheden på vores overtøj til børn på 3-10 år – med ekstra mange reflekser og selvlysende paneler. 

Glow in the dark

Du kender sikkert selvlysende stjerner og figurer, du kan købe og sætte på loftet i børnenes værelser. De selvlysende paneler på vores tøj fungerer lidt på samme måde, lyser både længere og mere kraftigt end den funktion, du kender fra legetøjet.

De selvlysende paneler er fra det engelske firma VizLite® DT, der primært laver fluoriserende og reflekterende materialer til arbejdstøj. Men deres avancerede teknologi i forhold til synlighed er også helt oplagt til at øge børnenes sikkerhed. Derfor har vi slået os sammen med VizLite DT® og sat deres selvlysende materiale på vores tøj.

Panelerne lades op af lys – dagslys eller lampelys. Bare 5 minutters dagslys (eller 10 minutters lampelys indenfor) er nok til at lade striberne helt op og sikre at de lyser (af sig selv) i op til 8 timer.

VizLite DT® producerer også de stærke reflekser, vi har på vores tøj. Og bare rolig, både de selvlysende paneler og reflekserne er selvfølgelig OEKO-TEX® certificeret (og dermed garanteret fri for for skadelig kemi)

 

Sikrer barnets synlighed

Stærke reflekser og selvlysende paneler

Skabt til et aktivt udeliv

Varmt, vandtæt og åndbart materiale

Holder til de vildeste (og sjoveste) lege

Slidstærkt og holdbart materiale

Officiel Ildhu CPH i Danmark

Vi er hos Feiber officielt Ildhu CPH partner i Danmark.
Det betyder du altid kan finde den fulde kollektion og nyeste styles her på siden. 

Se udvalgte kategorier

Skabt til et aktivt udeliv

Børn er fantastiske. De leger udenfor året rundt og i al slags vejr. De cykler, klatrer, hopper, løber, skater, går på opdagelse og bygger huler. ILDHU CPH producerer komfortabelt tøj der holder de seje, aktive børn varme og tørre i al slags vejr. For leg må aldrig stoppes af vejret eller årstiden – kun af fantasien.

Vores tøj er inspireret af de høje krav der stilles til arbejdstøj til voksne. For ligesom håndværkere er børn også udenfor året rundt og i al slags vejr. Det kræver den rette påklædning, der holder dem varme og tørre – særligt her i det nordiske klima. Men det er ikke nok at være varm og tør, man skal også kunne bevæge sig i tøjet og det skal være slidstærkt, så det kan holde til lidt af hvert.

Behold dine fordele og køb via din byggemarked konto

Er du håndværker og kommer i et dansk byggemarked, så har vi lidt ekstra til dig her.
Har du allerede en konto ved et dansk byggemarked eller anden Feiber forhandler? Er du vant til at handle arbejdstøj i vores showroom eller dit lokale byggemarked, kan du altså spare tiden og handle direkte online. Du vælger ”Betal med forhandlerkonto” ved kassen og angiver hvilken forhandler du ønsker at handle igennem. Resten klarer vi.

Besøg os i vores åbningstider

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom i Hvidovre. 
Find vores åbningstider herunder:
 
Mandag: 9-15
 
Tirsdag: 9-15
 
Onsdag: 9-15
 
Torsdag: 9-15
 
Fredag: 9-14

Vi ses!

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.