ILDHU CPH er et nyt børnetøjsmærke til børn i alderen 3-10 år med en klar mission: at lave tøj der øger børnenes sikkerhed i trafikken og mørket. Derfor har vi sat fuld smæk på synligheden på vores tøj med ekstra mange stærke reflekser i samme høje kvalitet som bruges til arbejdstøj. Men vi har også tilføjet selvlysende paneler på tøjet, som lyser af sig selv efter bare 5 minutter udenfor. Udover at ungerne synes der er ret sjovt, at lyse op som små, grønne tændstiksmænd, så øger panelerne også deres synlighed i områder uden gadebelysning eller andre eksterne lyskilder. Og skulle der komme en bil forbi, så er de selvlysende paneler også reflekterende. Alt sammen med til at sikre at dit barn bliver set i trafikken og mørket. Og hvis vi kan se hinanden, kan vi passe på hinanden.

Synlige børn i trafikken og mørket

Vidste du, at hvis du bruger reflekser, når du færdes i trafikken som fodgænger eller cyklist, så nedsætter du risikoen for at blive overset af en bilist med op til 85 procent?
Uden refleks er du først synlig på 25-30 meters afstand, mens du med refleks er synlig på 140 meters afstand, når bilen bruger nærlys. Omregnet til sekunder har føreren af bilen 10 sekunder i stedet for 2 sekunder til at reagere.
Så det gælder om at være synlig i trafikken og i mørket. Særligt børnene som stadig er nye i trafikken. Derfor har vi skuet helt op for synligheden på vores overtøj til børn på 3-10 år – med ekstra mange reflekser og selvlysende paneler.

Glow in the dark


Du kender sikkert selvlysende stjerner og figurer, du kan købe og sætte på loftet i børnenes værelser. De selvlysende paneler på vores tøj fungerer lidt på samme måde, lyser både længere og mere kraftigt end den funktion, du kender fra legetøjet.
De selvlysende paneler er fra det engelske firma VizLite® DT, der primært laver fluoriserende og reflekterende materialer til arbejdstøj. Men deres avancerede teknologi i forhold til synlighed er også helt oplagt til at øge børnenes sikkerhed. Derfor har vi slået os sammen med VizLite DT® og sat deres selvlysende materiale på vores tøj.
Panelerne lades op af lys – dagslys eller lampelys. Bare 5 minutters dagslys (eller 10 minutters lampelys indenfor) er nok til at lade striberne helt op og sikre at de lyser (af sig selv) i op til 8 timer.
VizLite DT® producerer også de stærke reflekser, vi har på vores tøj. Og bare rolig, både de selvlysende paneler og reflekserne er selvfølgelig OEKO-TEX® certificeret (og dermed garanteret fri for for skadelig kemi)

Officiell Ildhu CPH i Danmark

Hos Feiber er vi den officielle Ildhu CPH partner i Danmark.
Det betyder, at du altid kan finde hele kollektionen og de nyeste styles her på siden.

Se udvalgte kategorier

Skabt til et aktivt udeliv

Børn er fantastiske. De leger udenfor året rundt og i al slags vejr. De cykler, klatrer, hopper, løber, skater, går på opdagelse og bygger huler. ILDHU CPH producerer komfortabelt tøj der holder de seje, aktive børn varme og tørre i al slags vejr. For leg må aldrig stoppes af vejret eller årstiden – kun af fantasien.
Vores tøj er inspireret af de høje krav der stilles til arbejdstøj til voksne. For ligesom håndværkere er børn også udenfor året rundt og i al slags vejr. Det kræver den rette påklædning, der holder dem varme og tørre – særligt her i det nordiske klima. Men det er ikke nok at være varm og tør, man skal også kunne bevæge sig i tøjet og det skal være slidstærkt, så det kan holde til lidt af hvert.

3 børn i hvert ILDHU produkt – mindst!

Tøjindustriens er en af de mest forurenende brancher på grund af det store fokus på trends – der fører til overproduktion. Det vil vi gerne være med til at ændre på ved at skabe tøj med lang levetid. Tøj der kan bruges igen og igen og igen. Derfor er vores mål at hvert ILDHU produkt skal have været båret af 3 børn – mindst!
Vi tror på at skabe produkter der holder I lang tid. Det vil vi opnå ved at lave tidløst design, hvor vi vælger vores styles og farver med omhu og altid i ekstra slidstærke og holdbare materialer, så tøjet får ekstra lang levetid.
ILDHU CPH er et unisex brand. Det vil sige at vi ikke har delt vores kollektion op i drengetøj og pigetøj. Vi har nøje udvalgt farverne på tøjet, så det kan bruges af både drenge og piger. Vi tror nemlig at klassiske drenge- og pigefarver ofte begrænser muligheden for at tøjet kan bruges igen.

Besøg os i vores showroom

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom i Hvidovre.
Se vores åbningstider herunder:
Mandag: 9-15
 
Tirsdag: 9-15
 
Onsdag: 9-15
 
Torsdag: 9-15
 
Fredag: 9-14
 
Vi ses!
kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.