Et mærke du kan stole på

Da Steel Blue blev grundlagt i 1995 tilstræbte vi at blive de bedste, frem for bare de største. Nu er vi begge dele! Takket være en række smarte nye teknologier så som vores Trisole® komfortteknologi og Ortho Rebound® fodsål er vi blevet Australiens førende leverandør af arbejdsstøvler og tilbyder sikkerhed i første klasse, lang holdbarhed og vores uforlignelige 100 % komfortgaranti. Efter at være blevet Australiens førende producent af sikkerhedsstøvler blev vi introduceret til det europæiske marked i 2004.

Opnå bedre kropslig sundhed

Vi ved alle, at vore fødder hjælper os med at komme fra A til B, men ved hvert skridt absorberer de også op til to gange din kropsvægt i belastning. Ethvert problem med dine fødder kan få hele din krop ud af balance og medfører smerter og ubehag.

Derfor er det så vigtigt for dit generelle velbefindende at have støttende, komfortable, hensigtsmæssige arbejdsstøvler på. Gladere fødder betyder mindre kropslig træthed og mere produktivitet.

Steel Blue har udviklet vores unikke sortiment af komfortable, letvægts-, førsteklasses arbejdsstøvler, så du kan opnå bedre kropslig sundhed.

Steel Blue garanterer komfort og kvalitet på vore arbejdsstøvler med vores 30-dages 100% komfortgaranti.
Vi var de første producenter af sikkerhedsfodtøj i verden, som gav et så bundsolidt løfte. Så sikre er vi på, at Steel Blue har de rigtige arbejdsstøvler til dig.

30-dages 100% komfortgaranti

Officiel Steel Blue i Danmark

Vi er hos Feiber officielt Steel Blue partner i Danmark.
Det betyder du altid kan finde den fulde kollektion og nyeste styles her på siden. 

Se udvalgte Steel Blue kategorier:

Slidstærkt, funktionelt og holdbart

Sikkerhedsstøvler

Se alle sikkerhedsstøvler 

Sikkerhedsstøvler

Pas på dine fødder og støvler

Tilbehør

Behold dine fordele og køb via din byggemarked konto

Er du håndværker og kommer i et dansk byggemarked, så har vi lidt ekstra til dig her.
Har du allerede en konto ved et dansk byggemarked eller anden Feiber forhandler? Er du vant til at handle arbejdstøj i vores showroom eller dit lokale byggemarked, kan du altså spare tiden og handle direkte online. Du vælger ”Betal med forhandlerkonto” ved kassen og angiver hvilken forhandler du ønsker at handle igennem. Resten klarer vi.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.