Jagttøj til mænd

Hos Feiber udbyder vi et stort sortiment af Carhartt jagttøj til mænd. Som jæger, er det selvfølgelig vigtigt at have udstyret i orden, både i form af haglgevær, riffel og jagtknive. Derudover bør du også bruge god tid på, at finde tøj i god kvalitet. I vores sortiment indgår både veste, jakker, hættetrøjer og jagtbukser. Carhartt er et eftertragtet brand, som i dag er kendt for deres stilfulde og casual design inden for modebranchen – men først og fremmest er Carhartt anerkendte verden over, for bl.a. deres slidstærke arbejdstøj, som de har produceret siden 1889. De flere hundrede års erfaring afspejler sig selvfølgelig også i deres kollektion af jagttøj. Kvaliteten er altså ikke til at tage fejl af! 

Slidstærkt jagttøj til enhver situation

Udover et stort sortiment af beklædning til jægere, udbyder vi hos Feiber også en bred vifte af Carhartt jagttilbehør til dit individuelle behov. Skal du ud på en længere udflugt med dit jagtudstyr, har Carhartt produceret en rummelig duffelbag, som er særligt praktisk. De utallige antal lommer, aftagelige straps og det vandafvisende stof, gør den til en topklasse jagttaske.

I regn og slud skal jægeren ud

Feiber’s sortiment af jagttøj og tilbehør dækker dig uanset om du går på jagt i sommer, forår, efterårs, eller vinter-månederne. Er du mere aktiv i vintermånederne, er det en god ide med en varm hue og en vandtæt jakke, som holder dig tør og varm i det kolde vejr. Carhartts jakker har en indbygget fleece foring på over 80 gram ™Thinsulate™, som skaber en tyk isolering. TIl jagtjakken findes matchende jagtbukser, så du er udstyret fra top til tå med et klassisk og praktisk jagtsæt. Er du usikker på størrelsen og ønsker du at prøve tøjet først – så kom og prøv i vores fysiske showroom i Hvidovre. Her vil vi vejlede dig, så du går fra os med det helt rigtige jagttøj, som matcher dine individuelle behov.    

Jagttøj til både dig og hunden

Er du en jæger som ofte har hunden med på jagt, er det også ofte nødvendigt med et hundehalsbånd, hundesnor og/eller et hundedækken. Ligesom tøjet, er Carthartt hundeudstyret produceret i slidstærke materialer, så forbrugsvarigheden forlænges. Skal hunden matche med dit eget stilrene jagtsæt, har Carhartt udviklet et hundedækken i samme farver og materialer som jagttøjet. Hos Carhartt sparer man altså hverken på kvalitet eller designet. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.