Carhartt bæltetaske

Er du på udkig efter en Carhartt bæltetaske så er du havnet det helt rigtige sted. Vores bæltetaske fra Carhartt finder du i forskellige farver som sort, brun og blå. Bæltetasken er lavet i en onesize og kan altså bruges af alle. Med en Carhartt bæltetaske kan du være sikker på, at have dine vigtigste ejendele beskyttet når du er på farten. Du kan bruge vores bæltetaske når du er på arbejde og har behov for at have hænderne frie. Du kan også bruge en bæltetaske til hverdagsbrug og holde din telefon, pung, nøgler eller hvad du ellers har behov for beskyttet.

Stort udvalg af Carhartt tasker

Hos Feiber har vi et stort udvalg af Carhartt tasker til både mænd og kvinder. Vi har både tasker til hverdag, til arbejde og til outdoor når du skal ud og udforske verden. En taske er et praktisk valg, så du passer på dine ting og undgår at tabe dem ud af dine lommer. Ønsker du en mindre skuldertaske eller blot en toilettaske, så har vi her på siden et stort udvalg af tasker. Vores Carhartt tasker, kommer i mange farver og former. Du kan derfor være sikker på at finde en taske, som passer til dig og dit behov. Du kan finde alt fra Carhartt bæltetasker til Carhartt skuldertaske eller rygsække. Uanset hvad du har behov for, så kan du finde det hos Feiber. 

Praktisk bæltetasker i vandafvisende kvaliteter

Ved køb af Carhartts bæltetasker, er du garanteret en taske som er modstandsdygtig overfor det danske vejr. Deres bæltetasker er udviklet med en Rain Defender® teknologi, som gør den vandafvisende og særdeles praktisk til både arbejds- og hverdagsbrug. Du skal derfor ikke bekymrer dig om, at bære tasken i udfordrende vejr, da den holder dine ejendele tørre. Se Carhartts bæltetaske med logo, som er særlig praktisk og fashionabel, da den er udstyret med flere rum og lynlåse, udvendige løkker til clip-ons og sideudløserspænde, som gør den justerbar. Det lange bælte på tasken gør det også muligt både at bruge den om taljen, men kan også udvides, så bæltetasken kan bæres crossover på tværs af brystet. 

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.