Arbejdsbriller

Udover det helt rigtige sæt arbejdstøj, er det vigtigt også at have tilbehøret i orden. Et par sikkerhedsbriller er en god investering, hvis man arbejder eller befinder sig i situationer, hvor der er risiko for at beskadige sine øjne. Hos Feiber forhandler vi et bredt udvalg af sikkerhedsbriller fra brandet Carhartt. De leverer sikkerhedsbriller i høj kvalitet og i et væld af forskellige farver og modeller – så kan du dermed være sikker på at finde et par arbejdsbriller, som matcher dine behov!

Meget mere end bare en standard brille

En sikkerhedsbrille er ikke “bare” en brille. Udover at beskytte din øjne, er det vigtigt at arbejdsbrillen også har en god komfort. Carhartts briller har alle en god komfort, fordi de er udviklet til at følge ansigtets udformning. Med disse slipper du derfor for unødvendige gener, som forstyrrer din arbejdsgang. Udover det praktiske element, lever Carhartt også op til sikkerhedsbriller i lækre designs og høj kvalitet. Brillerne fåes i et utal af forskellige farvetoner og forskellige udformede brillestel.

Certificeret arbejdsbriller

Alle sikkerhedsbriller som bruges til arbejdsmæssig brug i Danmark, skal være CE-mærket for at blive solgt i Danmark. Dette gælder selvfølgelig også for Carhartts sikkerhedsbriller, som lever op til den europæiske standard EN 166. Ved køb af arbejdsbriller fra Carhartt er du derfor sikret, at dine briller lever op til den europæiske certificering, og derfor beskytter dig godt med flyvende partikler, støv og lign. For valg af rigtige arbejdsbriller henvises til arbejdsmiljøorganisationen, som undersøger hvilke farer der kan opstå på netop dit arbejde.

Arbejdsbriller med gennemtænkte designs

Carhartts tidlige erfaringer med udviklingen af arbejdstøj og tilbehør gør, at de er rustet til at udvikle arbejdsbriller med høj sikkerhed. Se Carhartts Cayce sikkerhedsbriller, som er udviklet med en wraparound dækning for en overlegen beskyttelse. Brillernes linse og ramme er produceret i polycarbonat, og næsestykket er udvundet i et justerbar gummistykke. Med disse får du

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.