Termojakker til børn

En vandafvisende termojakke til børn fra ILDHU er en nødvendighed i de tider på året, hvor vejrforholdene i Danmark er knap så stabile. Denne vandafvisende termojakke kommer i stærkt holdbart materiale, som er er blødt og quiltet. Selve stoffet i jakken er OEKO-Tex certificeret, som sikrer at de små ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tøjet. For selve stoffet er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier.

 

Termojakker med funktionelle designs

Overdelen kommer i et funktionelt design, som er velegnet til krævende aktiviteter, da den er lavet i et let materiale. Den er både åndbar og har en god bevægelsesfrihed til at kunne bevæge sig frit. Det gør det lettere bevare et højere aktivitetsniveau i længere tid ad gangen. Det slidstærke materiale i jakken giver den en robusthed og en lang holdbarhed. Høj fleeceforet krave og elastikker i jakkens kanter sætter en stopper for, at kulden trænger inden for. Det er med til at sørge for, at de små ikke bliver kolde i løbet af dagen. Jakken er ideel til varierende vejr og med sine vandafvisende egenskaber, kan den holde dit barn varm og tør på de våde dage.

Hos ILDHU er der især lagt vægt på tryghed og sikkerhed. Denne vandafvisende termojakke kommer med mange reflekser, som er strategisk placeret for synliggørelse. Med Glow-teknologi fra Viz Lite DT får du selvlysende paneler på som oplades efter 5 minutters sollys eller overskyet vejr og efter blot 10 minutter i lampelys. Panelerne lyser i op til 8 timer. Det er med til, at sikre børnene kan ses fra lang afstand, når de færdes i trafikerede områder eller dæmpet belysning.

kort logoer

Få 10% på din første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet så modtager du velkomstrabatten direkte i din indbakke. Vi sender kun relevante nyheder. Med andre ord, vi fylder ikke din indbakke.